DayTrading: Piątek 23.08.2013
Re: DayTrading: Piątek 23.08.2013
nie wiem sam, ale dałem longi z celem 1.3370-80 zobaczymy
Na niebiesko to jest ta stara TL? Ja czekam gdzieś na odbiciu żeby Lke zaparkować albo nawet dwie. Chwile doszedłem a tu Edward sie ruszył ... Ech co za dzień! To 25min i obierzemy jakiś kierunek na dziśBemowo1 pisze:Realizujemy korektę dużej pięciofalowej struktury. Dla mnie już dawno powinniśmy się zwalić (do poziomu który umieściłem - ale niestety to forex). Obecnie możliwość retestu TL. Wejście ponad starą TL otworzy drogę do wzrostów sky is the limitmario83 pisze:kto z Was dobrze obeznany jest z EJ? Musze draniowi odebrac moje pipsy bo wczoraj mnie zponiewieral. Musze dac mu lekcje![]()
Anyway, 132.90 mozliwe w zasiegu oka, czy w koncu nadejdzie korekta? Niby Supply na 132.15-30 ale jak widac po malu sobie EJ szybuje dalej, po chwilowej konsternacji.
Edek jak biedne dziecko stoi w miejscu i nie wie co ze soba zrobic az do 16:00 ale GBDUSD poszybowalo w dol i moze byc dla nas jakims wskaznikiem w jakim kierunku pojdziemy o 16? Poza tym co raz bardziej widzi mi sie H&S na h4 na edku, ze spadkiem w 1.3315 i strzala w gore zeby uformowac W w okolicy 1.3450.
Tak mi sie cos kreuje w glowie, nie wiem jak u WasChetnie zobaczylbym plan na EJ kogos obeznanego.
Według spiskowej teorii Żaby, starej TL nie powinniśmy pokonać
kupuj POLSKIE produkty
- kk.dreamer
- Pasjonat
poleciał ....
a przy takich danych to nie powinien w dół edzio???
a przy takich danych to nie powinien w dół edzio???
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
słabe dane, możliwe odroczenie QE, nadal drukujemy, słaby dolar = edek w górę
- kk.dreamer
- Pasjonat
no teraz widze dane i sie zgadzam. ale nie wiem czemu przed kilkoma minutami zupelłnie innne dane mi sie wyswietlaly, takie ze edek powinien byc juz w piwnicy. O co kaman?? To jest jakis szfindel ;/ naszczescie byłam bez pozycji
złoto ładnie strzeliło 

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
kk.dreamer pisze:no teraz widze dane i sie zgadzam. ale nie wiem czemu przed kilkoma minutami zupelłnie innne dane mi sie wyswietlaly, takie ze edek powinien byc juz w piwnicy. O co kaman?? To jest jakis szfindel ;/ naszczescie byłam bez pozycji
Też widziałem tą akcje. Robią wałki jakich mało.
Edek nie może sobie poradzić z 1.3372...
nie wydaje mi się, aby dzisiejsze dane miały jakieś większe znaczenie dla fedu odnośnie qe. nie wydaje mi się też żeby dane jakoś wyraźnie ruszyły kurs edka
Ostatnio zmieniony 23 sie 2013, 16:10 przez zypon, łącznie zmieniany 1 raz.
A gdzie takie atrakcje?Kundziu pisze:kk.dreamer pisze:no teraz widze dane i sie zgadzam. ale nie wiem czemu przed kilkoma minutami zupelłnie innne dane mi sie wyswietlaly, takie ze edek powinien byc juz w piwnicy. O co kaman?? To jest jakis szfindel ;/ naszczescie byłam bez pozycji
- kk.dreamer
- Pasjonat
na investing. comkoniaczek pisze:A gdzie takie atrakcje?Kundziu pisze:kk.dreamer pisze:no teraz widze dane i sie zgadzam. ale nie wiem czemu przed kilkoma minutami zupelłnie innne dane mi sie wyswietlaly, takie ze edek powinien byc juz w piwnicy. O co kaman?? To jest jakis szfindel ;/ naszczescie byłam bez pozycji