Będzie żył.pepsu pisze:jakie rokowania na edka?
A tak poważnie, niektórzy widzą jeszcze nowe szczyty, dla mnie podbitka to okazja na s.
Rynek zweryfikuje, a ty zrobisz jak uważasz i nie słuchaj forumowiczów, tylko myśl samodzielnie

Będzie żył.pepsu pisze:jakie rokowania na edka?
Na dziennym ważny jest sygnał buy, pokonanie podstawy dzisiejszej świecy zaneguje wzrostyTsunamiPL pisze:Będzie żył.pepsu pisze:jakie rokowania na edka?
A tak poważnie, niektórzy widzą jeszcze nowe szczyty, dla mnie podbitka to okazja na s.
Rynek zweryfikuje, a ty zrobisz jak uważasz i nie słuchaj forumowiczów, tylko myśl samodzielnie
Zloto BUY pod co jak mowa o zaciesnianiu jest plus obligi rentownosci rosna czyli kasa potrzeba dolar potrzebnyroberttheus pisze:Mój portfel inwestycji średnioterminowy 2-3 M :
EUR/GBP SELL
DJ30 BUY
SP500 BUY
NASDAQ BUY
NIKKEI BUY
ROPA SELL
ZŁOTO BUY
GAZ ZIEMNY BUY
Analiza EUR/GBP idealny moment na zwrot 50 fibo pokrywa się co do pipy z poziomem oporu
dobrze nawija, miejszy zysk mniejsza stratader_ pisze:Zloto BUY pod co jak mowa o zaciesnianiu jest plus obligi rentownosci rosna czyli kasa potrzeba dolar potrzebnyroberttheus pisze:Mój portfel inwestycji średnioterminowy 2-3 M :
EUR/GBP SELL
DJ30 BUY
SP500 BUY
NASDAQ BUY
NIKKEI BUY
ROPA SELL
ZŁOTO BUY
GAZ ZIEMNY BUY
Analiza EUR/GBP idealny moment na zwrot 50 fibo pokrywa się co do pipy z poziomem oporu
odwrotnaroberttheus pisze:ropa ze złotem to korelacja słaba więc nie rozumiem dlaczego hedge miejsce na ropie do spadków jest. Złoto zaś moim zdaniem wraca do trendu wzrostowego.
a ropa? zreszta to nie temat na surowce czy zunale...roberttheus pisze:złoto jest zabezpieczeniem przed nadmierną inflacją a jak się wszystko "dobrze buja" gdy jest podaż pieniądza pompowanego przez banki centralne to inflacja rośnie w związku z czym część inwestorów ładuje się w złoto