USD czas na umacnianie
DayTrading: Środa 21.08.2013
Re: DayTrading: Środa 21.08.2013
teraz kierunek odpowiedni po przeczyszczeniu SL 
USD czas na umacnianie
USD czas na umacnianie
http://stooq.pl/mol/?id=9808krzychu3_1989 pisze:i co z tego tam raportu wynika ktoś coś wie??
to jest kluczowe... wg mnie, Zakład Papierniczy FED sp. zoo nie ma zielonego (sic!) pojęcia, jak wyjśc z sytuacji... przez co tracą wiarygodnosc... wg mnie, za kadencji bena jeszcze nawet nie zaczna ograniczania QE...
zafajdani jankesi boją się jednego ... DEFLACJI... bo to zatrzyma wzrost gospodarczy na dziesiątki lat... i bronią się przed tą deflacją od 11 lat, mniej więcej... jak walnęły dot comy, to greenspan obniżył stopy, bardzo obniżył, dlaczego? bo bał się DEFLACJI, a deflacja którą przez poprzednie 13 lat importowali z Chin była ich największym problemem..
Ben Helikopter Bernannke rozdaje papiery za darmo wszystkim, bondy rosną a gospodarka rośnie i tak za wolno w porownaniu do ilosci wpompowanych pieniedzy w swiatowy system finansowy... eh, te wojny walutowe ; )
Ostatnio zmieniony 21 sie 2013, 22:05 przez pedro, łącznie zmieniany 1 raz.
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
- jurekszczurek
- Gaduła

homar pisze:raczej jutro coś większego... dziś oni juz spać idą to są lenie patentowanearchog pisze:czyli na Edku wyczyścili L-ki, teraz wyczyszczą Ski a potem ruch właściwy, tak zamawiam
tylko coś ten Gold rośnie, hmm... dziś jakiś konensus w ramach dziennej świecy na koniec raczej
w życiu najważniejsze jest szczęście- pieniądze, zdrowie, młodość mieli na "TITANICU" - ja jestem dziecko szczęścia "urodzony w niedzielę" 
zniwa czas zaczac

legia remis na wyjezdzzie, nareszcie duze sanse na polska druzyne w LM
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji autora.Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
- roberttheus
- Maniak

otwarte szorty na złocie i eurjpy narazie do przodu tp 40 pips kroczący stop 20pips
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
windsurfing na falach trendu