A niech tną. Dobierze się wyżejZelaznyMike pisze:Obawiam sie ze wytną wszystkim eSki wieczorem i polecimy dopiero na poludnie
DayTrading: Środa 21.08.2013
Re: Odp: DayTrading: Środa 21.08.2013
"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
ZelaznyMike pisze:Obawiam sie ze wytną wszystkim eSki wieczorem i polecimy dopiero na poludnie
ja licze na strzał jeszcze, w okolice 1,345
wychodząc z założenia, że większe jest prawdopodobieństwo umocnienia dolara niz jego dalszego osłabienia idę w kierunku 1.33 - 1.32 dziś po kolacji.
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Re: DayTrading: Środa 21.08.2013
Zamknąłem już wszystkie pozycje, bo już po pracy 
Wracam koło 19, mam nadzieję, że do tej pory edzio pójdzie w górę, wytnie S a po 20 polecimy na samo dno do piekła
Wracam koło 19, mam nadzieję, że do tej pory edzio pójdzie w górę, wytnie S a po 20 polecimy na samo dno do piekła
Człowiek, który nie robi błędów, zazwyczaj po prostu nic nie robi.
spoko damy radęKuzynRychaZFujian pisze:jest opcja że nawet do piatku będziesz dobierał, to może zmęczyć i noce ciężkie mogą być...jen-yy pisze:A niech tną. Dobierze się wyżejZelaznyMike pisze:Obawiam sie ze wytną wszystkim eSki wieczorem i polecimy dopiero na poludnie![]()
"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
KIwi 7850 40 jakas strefa popytowa
ktoś na koniec sesjii europejskiej kupił dużo złota 
W tradingu jak w życiu NIC NIE MUSI 
audnzd na ciekawym poziomie... przebicie 1.1455 może dać 200p
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Witam wszystkich
Jak prognozujecie AUDUSD sa szanse na wybicie do góry i dojście do 0.9300
Jak prognozujecie AUDUSD sa szanse na wybicie do góry i dojście do 0.9300
euraud S - cel 1,4772
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
skąd to wiesz że Ben dziś wybije nowe szczytyKuzynRychaZFujian pisze:jak ktoś tutaj naprawde inwestuje DT to bym Edka kupował teraz, ten człowiek dobrze kombinuje...Ben dziś wybije nowe szczyty, chodź teraz może to mało prawdopodobne, ale tak właśnie będzie, dokąd nie wiem, tam gdzie się zatrzyma<°)))))>< pisze:ktoś na koniec sesjii europejskiej kupił dużo złota
W tradingu jak w życiu NIC NIE MUSI