DayTrading: Środa 21.08.2013
Re: DayTrading: Środa 21.08.2013
są dobre dane. pytanie co teraz ?
walka na 1,3380:)
-- Dodano: śr 21-08-2013, 15:05 --
oby to nie było tak jak z wczorajszym RBA - pół godziny spokoju a potem strzał
-- Dodano: śr 21-08-2013, 15:05 --
oby to nie było tak jak z wczorajszym RBA - pół godziny spokoju a potem strzał
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
teraz?zypon pisze:są dobre dane. pytanie co teraz ?

stagnacja poki co, do 20oo chyba nikt sie nie odwazy wiekszego ruchu zrobic... chociaz moze koksem uwaleni goldmani i citowcy podkręcą jeszcze coś ciekawego

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
szalu nie ma czekamy do fomc
no tak, tak, ale czy fedy wezmą pod uwagę, że dane są ostatnio ostatnio nienajgorszepedro pisze:teraz?zypon pisze:są dobre dane. pytanie co teraz ?teraz nic
s&p zaczyna na minusie, po raz kolejny... us bonds 10y 2,845, pompowana kasa
stagnacja poki co, do 20oo chyba nikt sie nie odwazy wiekszego ruchu zrobic... chociaz moze koksem uwaleni goldmani i citowcy podkręcą jeszcze coś ciekawego
też jestem zdania że zacznie napier***ac w dółTsunamiPL pisze:Kiedy zaczynamy spadać, to wy widzicie L-ki.
minutes - czyli sprawozdanie z posiedzenia fed - będzie z lipcowego posiedzenia, które będzie swego rodzaju drogowskazem, co zrobi, co ma zamiar zrobic fed we wrzesniu na posiedzeniu (chyba 1szy tydz. wrzesnia).zypon pisze:no tak, tak, ale czy fedy wezmą pod uwagę, że dane są ostatnio ostatnio nienajgorszepedro pisze:teraz?zypon pisze:są dobre dane. pytanie co teraz ?teraz nic
s&p zaczyna na minusie, po raz kolejny... us bonds 10y 2,845, pompowana kasa
tak miedzy bogiem a prawdą, wszyscy wiedzą co i kiedy fed zrobi, bo to jasno komunikowali

Jutro też jest dzień.
- kosmowariat
- Gaduła
dzisiaj już nawet nie próbują udawać
:sqqze:

Stop Loss (SL) - zlecenie giełdowe określające zysk Twojego banku. Pomaga ono bankom określić kierunek kursu wybranego przez Ciebie instrumentu.
Postaw SL'a! Ja już mam akcje tego banku ...
Postaw SL'a! Ja już mam akcje tego banku ...
-
- Stały bywalec
Re: Odp: DayTrading: Środa 21.08.2013
Obawiam sie ze wytną wszystkim eSki wieczorem i polecimy dopiero na poludnie
izolacyjne płyty pir