wytną stopy i może spadnie,a może nie...crok. pisze:znaczy , ze wiedza , ze nie ogranicza skupu czy wiedz , ze ogranicz i bedzie wodospad? ahh stop mi na franku poszedl
DayTrading: Wtorek 20.08.2013
-
- Stały bywalec
Re: DayTrading: Wtorek 20.08.2013
złota nie ma wiec dolec to stolec 

jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

uj ciekawie, potrojny dolek, chyba , ze przejada jak prez maslo
- ZielonaMgielka
- Maniak
Akurat USD sie jeszcze jako tako trzyma... to EUR jest skupowane na calej tablicy.
ladnie 1100 pipek pomiedzy edkiem a e.chf a bylo uz 300 

jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek 

eur/aud podejscie do szyi rgr, mozliwy odwrot

-
- Fanatyk
witam wszystkich, złoto cel 1415
http://wiadomosci.onet.pl/trojmiasto/sp ... osci/zyrre
taka ciekawostka w jakim kraju zyjemy
Siedzą, każdy na swojej chmurce, Castro, Putin i Tusk, przyglądają się na ziemię i płaczą. Pan Bóg przechadzał się i zbliżywszy się do Castro, pyta:
- Co tak płaczesz synu?
- Panie Boże – odpowiada Castro zalany łzami – całe życie gnębiłem ten biedny naród, głodziłem, więziłem, co ja im zostawiłem, tylko głód i ubóstwo.
- Nie martw się – odpowiada Pan Bóg – dzięki twojemu reżimowi wychowałeś ich na zahartowanych ludzi, poradzą sobie.
Pan Bóg podchodzi do Putina i pyta, czemu tak płacze.
- Panie Boże – mówi Putin – tak gnębiłem tych moich Rosjan i goniłem do pracy, zamykałem do więzienia, co ja im zostawiłem?
- Nie martw się – odpowiada Pan Bóg – Rosjanie to dzielny naród, poradzą sobie wyjdą na ludzi.
Wreszcie podchodzi Pan Bóg do płaczącego Tuska, patrzy ponad jego ramieniem na ziemię, siada koło niego i zaczyna płakać razem z nim.
i komentagee
taka ciekawostka w jakim kraju zyjemy

Siedzą, każdy na swojej chmurce, Castro, Putin i Tusk, przyglądają się na ziemię i płaczą. Pan Bóg przechadzał się i zbliżywszy się do Castro, pyta:
- Co tak płaczesz synu?
- Panie Boże – odpowiada Castro zalany łzami – całe życie gnębiłem ten biedny naród, głodziłem, więziłem, co ja im zostawiłem, tylko głód i ubóstwo.
- Nie martw się – odpowiada Pan Bóg – dzięki twojemu reżimowi wychowałeś ich na zahartowanych ludzi, poradzą sobie.
Pan Bóg podchodzi do Putina i pyta, czemu tak płacze.
- Panie Boże – mówi Putin – tak gnębiłem tych moich Rosjan i goniłem do pracy, zamykałem do więzienia, co ja im zostawiłem?
- Nie martw się – odpowiada Pan Bóg – Rosjanie to dzielny naród, poradzą sobie wyjdą na ludzi.
Wreszcie podchodzi Pan Bóg do płaczącego Tuska, patrzy ponad jego ramieniem na ziemię, siada koło niego i zaczyna płakać razem z nim.
i komentagee
mogą jeszcze po 17 na edku podejść góry
- harymilloki
- Maniak
Chyba właśnie dobiliśmy do ciekawego miejsca na KABLU. Kończymy 5 falę wzrostową w 5 ... Teraz czas na sporą korektę... DOWN
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"