ja jestem powaznie zdziwiony co do dzisiejszej sytuacji z tym ze obserwuje ej, wczoraj pisalem ze spodziewam sie 1000 pipsowej swiecy d1 a tu kosolidacjauciekinier pisze:Napiszcie coś w stylu " ale dzisiaj marazm " jak ktoś coś takiego pisze to zazwyczaj nastepuje nibawem wystrzałale fakt , faktem dzis na edwardzie płsako jak ch*j
DayTrading: Piątek 16.08.2013
-
KrzysztofJezyna
- Stały bywalec

Re: DayTrading: Piątek 16.08.2013
dane dziś pociągną EU w dół ?
-
KrzysztofJezyna
- Stały bywalec

fx50fx50 pisze:dane dziś pociągną EU w dół ?
albo w gore, zalezy jak budowlanka w usa sie kreci, jest nadzieja ze jakies zaprzeczenie marazmu bedzie miec miejsce o ów slynnej 14 30.
Ostatnio zmieniony 16 sie 2013, 13:37 przez KrzysztofJezyna, łącznie zmieniany 1 raz.
- atlanticos
- Maniak

z takim pytaniem to chyba do wróżbity Macieja... może on z kart wyczytafx50fx50 pisze:dane dziś pociągną EU w dół ?
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
wszedzie konsola i czekanie... ewidentne czekanie, już mniej niż godzina, dane pykną to będzie zmiennosc, a na koniec pejsy o 16 otworzą giełde i na koniec tygodnia ją jeszcze będą pompowac ; )KrzysztofJezyna pisze:ja jestem powaznie zdziwiony co do dzisiejszej sytuacji z tym ze obserwuje ej, wczoraj pisalem ze spodziewam sie 1000 pipsowej swiecy d1 a tu kosolidacjauciekinier pisze:Napiszcie coś w stylu " ale dzisiaj marazm " jak ktoś coś takiego pisze to zazwyczaj nastepuje nibawem wystrzałale fakt , faktem dzis na edwardzie płsako jak ch*j
w dodatku obstawialem s a tu h.j. moze jak amerykance wjada to zacznie sie rozier...ducha
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
- atlanticos
- Maniak

a ja się zastanawiam kiedy w strefie euro wypadnie jakiś trup z szafy bo dawno żadnego nie było... przy tylu krajach to aż dziwne...
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
w niemczech się wybory zbliżająatlanticos pisze:a ja się zastanawiam kiedy w strefie euro wypadnie jakiś trup z szafy bo dawno żadnego nie było... przy tylu krajach to aż dziwne...
- kosmowariat
- Gaduła

dopiero jak wygasną opcje
Stop Loss (SL) - zlecenie giełdowe określające zysk Twojego banku. Pomaga ono bankom określić kierunek kursu wybranego przez Ciebie instrumentu.
Postaw SL'a! Ja już mam akcje tego banku ...
Postaw SL'a! Ja już mam akcje tego banku ...
- uciekinier
- Pasjonat

Żaba poczekaj, wakacje są. Polityk też człowiekatlanticos pisze:a ja się zastanawiam kiedy w strefie euro wypadnie jakiś trup z szafy bo dawno żadnego nie było... przy tylu krajach to aż dziwne...
"Fundamenty tworza trendy a cena porusza sie w techniczny sposob. Jedno drugiego nie wyklucza"
ZielonaMgiełka
ZielonaMgiełka
- roberttheus
- Maniak

rzeczywiście marazm przydałby się pozytywny sentyment dla $$$ bo w sce siedzę na nzdusd
windsurfing na falach trendu