Dukascopy - ECN

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
27
40%
Poza paroma minusami są ok
22
33%
Przeciętny
6
9%
Mają wiele wad
1
1%
Stanowczo odradzam
11
16%

Liczba głosów: 67

Awatar użytkownika
cytrynek
Pasjonat
Pasjonat

Re: Dukascopy - ECN

Nieprzeczytany post autor: cytrynek »

Czy ktoś otwierał u nich konto instant bez potrzeby wysyłania umowy i skanów dokumentu tożsamosci potwierdzonego notarialnie? Pozdrawiam
Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.

Dukascopy Europe Logo
Sprawdź najnowszą ofertę DukasCopy
Rachunek Rzeczywisty Rachunek Demonstracyjny

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Nieprzeczytany post autor: raposo »

Wiele osób... ;) Jakieś konkretne pytanie?
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

anonim09383

Nieprzeczytany post autor: anonim09383 »

1.Chciałem się zapytać czy platforma mt4 uruchamia rachunek demo na 14 dni czy może dłużej.
2. Jeśli zrobię most pomiędzy dwoma platformami demo real to po 14 dniach będę musiał otworzyć nowy rachunek demo z kwotą jaką mam na rachunku real żeby się nie pomylić z wielością transakcji
3. Jak wygląda założenie rachunku real, czy lepiej opłaci mi się zrobić to poprzez portal forex club bo widzę 30% rabatu na transakcje a jakie są tego minusy a może są jeszcze jakieś plusy .
4. Założenie konta jest notarialnie czy tylko wysyła się skany swoich dokumentów

Proszę o odpowiedz

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Witaj,
marcin.in00 pisze:1.Chciałem się zapytać czy platforma mt4 uruchamia rachunek demo na 14 dni czy może dłużej.
2. Jeśli zrobię most pomiędzy dwoma platformami demo real to po 14 dniach będę musiał otworzyć nowy rachunek demo z kwotą jaką mam na rachunku real żeby się nie pomylić z wielością transakcji
3. Jak wygląda założenie rachunku real, czy lepiej opłaci mi się zrobić to poprzez portal forex club bo widzę 30% rabatu na transakcje a jakie są tego minusy a może są jeszcze jakieś plusy .
4. Założenie konta jest notarialnie czy tylko wysyła się skany swoich dokumentów

Proszę o odpowiedz
Ad.1) MT4 nie jest dostępne dla rachunków rzeczywistych i nie będzie natomiast same rachunki demo otwierane są na 14 dni. Po tym czasie należy założyć nowe demo. Jeśli jesteś klientem z rachunkiem rzeczywistym to można poprosić o utworzenie konta demonstracyjnego o dłuższym terminie ważności.
Ad.2) Na to wygląda chociaż nie wiem czemu most ma mieć ten sam depozyt.
Ad.3) Procedura rejestracyjna opisana jest na stronie Dukascopy oraz na naszej, gdzie również wyszczególniliśmy na co zwracać uwagę i jak wszystko przebiega etapami. Jest także tutorial w postaci PDF oraz Video.
Oferujemy 30% rabat prowizji oraz pozostałe korzyści, które również opisane są na naszej stronie - nie ma żadnych negatywnych konsekwencji z tego tytułu.
Ad.4) W Dukascopy Europe można otworzyć rachunek Instant do 2500 EUR i wtedy nie ma obowiązku wysyłki dokumentów w formie fizycznej ani dostarczenia ksera dowodu potwierdzonego notarialnie. Powyżej tego depozytu trzeba wysłać je pocztą oraz iść do notariusza (potwierdzenie wystawiane jest od ręki i koszt nie przekracza 10 zł).
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
statik
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: statik »

Czy ktoś mi może napisać jak na platrofmie jforex na komputerach MAC, usuwa się wskaźniki z obszaru roboczego ?
Dodanie wskaźnika to dziecinna igraszka ale usunięcie to już prawdziwe wyzwanie :mrgreen:
Piszę o tych które są naniesione bezpośrednio na wykres, nigdzie nie ma opcji ich usunięcia.

Na windowsie wystarczyło kliknąć prawym przyciskiem myszki i usunąć, na MACU tego niestety nie ma.

Awatar użytkownika
cytrynek
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: cytrynek »

statik pisze:Czy ktoś mi może napisać jak na platrofmie jforex na komputerach MAC, usuwa się wskaźniki z obszaru roboczego ?
Dodanie wskaźnika to dziecinna igraszka ale usunięcie to już prawdziwe wyzwanie :mrgreen:
Piszę o tych które są naniesione bezpośrednio na wykres, nigdzie nie ma opcji ich usunięcia.

Na windowsie wystarczyło kliknąć prawym przyciskiem myszki i usunąć, na MACU tego niestety nie ma.
Może zwykły DEL? ;)
Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.

Awatar użytkownika
statik
Stały bywalec
Stały bywalec

cytrynek pisze:
statik pisze:Czy ktoś mi może napisać jak na platrofmie jforex na komputerach MAC, usuwa się wskaźniki z obszaru roboczego ?

Może zwykły DEL? ;)
Nie mam klawisza del...
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.

Awatar użytkownika
raposo
Moderator
Moderator

Backspace?
Masz listę wskaźników i obiektów w zakładce w lewym dolnym rogu pod nazwa danego wykresy.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI

Zapraszamy do kontaktu

Awatar użytkownika
statik
Stały bywalec
Stały bywalec

raposo pisze:Backspace?
Masz listę wskaźników i obiektów w zakładce w lewym dolnym rogu pod nazwa danego wykresy.
Backspace nie usuwa, tak mam tą listę ale w żaden sposób nie da się z niej usunąć wskaźników.

Ok okazało się że miałem popsutą mysz :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

Awatar użytkownika
Dukascopy
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: Dukascopy »

Zapraszamy do uczestnictwa w Webinarium na temat naszej platformy JForex, które odbędzie się w czwartek 22 sierpnia o godzinie 20:00 czasu polskiego (18:00 GMT). Więcej informacji można znaleźć w tym miejscu. Pokażemy podstawowe funkcje naszej platformy w wygodnym interaktywnym środowisku i będziecie Państwo mogli zadawać pytania.

Aby wziąć udział w Webinarium wystarczy otworzyć tę stronę w czwartek 22 sierpnia o godzinie 20:00 czasu polskiego. Nie ma obowiązku rejestracji czy logowania się i pytania można zadawać w formie pisemnej (opcjonalnie można używać kamery i mikrofonu).

Jeżeli znają Państwo osoby, które również byłyby zainteresowane Webinarium, proszę przekazać im tą informację.

Jeżeli Państwa konto Demo już wygasło, zapraszam do otwarcia kolejnego.

ODPOWIEDZ