DayTrading: Piątek 16.08.2013
Re: DayTrading: Piątek 16.08.2013
[quote="kk.dreamer" Zastanawia mnie edek, czy on się wogóle obsunie w dół[/quote]
Może jadą po stopy hamburgerów.
Mam takie wrażenie, że ostatnio hamburgery wieczorami na mniejszej płynności wyciągają edka do góry, by dla zbicia kursu skośni i Europa kupowała zielonego śmiecia, którego mają w nadmiarze
alo to tylko luźne przemyślenia
Może jadą po stopy hamburgerów.
Mam takie wrażenie, że ostatnio hamburgery wieczorami na mniejszej płynności wyciągają edka do góry, by dla zbicia kursu skośni i Europa kupowała zielonego śmiecia, którego mają w nadmiarze
alo to tylko luźne przemyślenia
"Myśl przez 364 dni w roku, a jeden dzień pracuj, będziesz miał więcej kasy niż ten, który pracuje przez 364 dni a jeden dzień myśli"
albo kolejna podpucha jak wczoraj zjazd na 1,3205 a potem dzida do góry[/krzychu3_1989 pisze:TsunamiPL pisze:Wstawać śpiochy.
Edek trochę się osunął przez noc. Wygląda mi na tłuste s
Ale wczoraj miałeś bardzo wyrazny sygnał na L http://prntscr.com/1ljpgi ja po takim engulfie zajmuje pozycję wczorajszą L mam do dzisiaj
„chcący szuka sposobu, nie chcący szuka powodu"
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
Dla kogoś, kto nie wie, do jakiego portu zmierza, każdy wiatr jest niepomyślny
- Seneka
- jurekszczurek
- Gaduła
Może jadą po stopy hamburgerów.jen-yy pisze:[quote="kk.dreamer" Zastanawia mnie edek, czy on się wogóle obsunie w dół
alo to tylko luźne przemyślenia[/quote]
całkiem mozliwe - jak Mario uznaje że Euro za mocne niech kupuje Dolca

w życiu najważniejsze jest szczęście- pieniądze, zdrowie, młodość mieli na "TITANICU" - ja jestem dziecko szczęścia "urodzony w niedzielę" 

ed przebił TL jak pisałem wczoraj Dziś był test czy dobrze trzymie.Przebicie 1,3358 będziemy testować dach 1,34...... 
tam możecie walić te wasze upragnione SSSSSS

tam możecie walić te wasze upragnione SSSSSS

W tradingu jak w życiu NIC NIE MUSI 

ed, przebicie 1.3362 (DailyHigh) daje potencjał do dalszych wzrostów, zejście poniżej 1.3325 będzie niedźwiedzim sygnałem... póki co odbiliśmy się od 1.3325, wykres w załączeniu...
coś mi się czuje, ale na czuja to można króliki w lesie gonic, że jest chęc isc w góre, dlaczego?
1. żeby wyżej wyłapac S, na wrześniowe spadki i turbulencje
2. większośc graczy, jest w S, jak Kermit kiedyś powiedział, święta są w grudniu, a nie w sierpniu
coś mi się czuje, ale na czuja to można króliki w lesie gonic, że jest chęc isc w góre, dlaczego?
1. żeby wyżej wyłapac S, na wrześniowe spadki i turbulencje
2. większośc graczy, jest w S, jak Kermit kiedyś powiedział, święta są w grudniu, a nie w sierpniu

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
SP500 zaliczyło mocne wsparcie jeśli ono pęknie to poleci i edek.
Brak zysków to jeszcze nie strata.
- atlanticos
- Maniak
a ja na takim oporze w L nie wchodzę na pewno bo nie takie świece były negowane a miejsce nie jest do zajmowania byczych pozycji bo górkę można złapac... Dziś dane z rynku nieruchomości i jeśli będą lepsze to możemy się znależc na wczorajszym minimum i przekreci wszystkie świece... Dane z USA mają mocno niedźwiedzią wymowę dla edka ostatnio regularnieAdam pisze:albo kolejna podpucha jak wczoraj zjazd na 1,3205 a potem dzida do góry[/krzychu3_1989 pisze:TsunamiPL pisze:Wstawać śpiochy.
Edek trochę się osunął przez noc. Wygląda mi na tłuste s
Ale wczoraj miałeś bardzo wyrazny sygnał na L http://prntscr.com/1ljpgi ja po takim engulfie zajmuje pozycję wczorajszą L mam do dzisiaj

przypominam że wczorajszy wystrzał byl tylko jako reakcja na info Bundesbanku o złocie... Pretekst do podbitki żeby spóźnieni dołożyli S wg mnie... jak wyjdziemy powyżej 3400 to przestaje myśleć o S i zmienię nastawienie... choc mam jeszcze wykres z formacja harmoniczna i celem 3450 ale... to na pozniej jako ewentualna alternatywa

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Pełna zgoda, to nie miejsce dla detalu na L. Można zostać z L, co oczywiście zweryfikuje rynek idąc wyżej
.

„Porzućcie wszelką nadzieję, wy, którzy tu wchodzicie”. - Dante Alighieri
brać długie na usdchf - cel z orgr min. 0,96
Witam wszystkich.
Na Edku widziałbym zejście do 1.3200 i tam decyzja. Pokrywają się tam ZL H1, H4, D1. Jeżeli w ogóle będą chcieli spadać.
Na Edku widziałbym zejście do 1.3200 i tam decyzja. Pokrywają się tam ZL H1, H4, D1. Jeżeli w ogóle będą chcieli spadać.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.