DayTrading: Środa 14.08.2013
- harymilloki
- Maniak
Re: DayTrading: Środa 14.08.2013
Panie Żaba jakieś opcje na kabla widzisz ? Po mojemu powinny być spadki ale troszeczkę ta dwie ostatnie świece mi psują wizje...
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
- atlanticos
- Maniak
projekcja z poniedziałku sprawdza się jak na razie - zjechaliśmy 40 pipsów i potem był UP... teraz tez pewnie korekta - ja w każdym razie juz L zamknąłem, jeśli dojdziemy do górnej bandy to tam pomyślę nad dalszą strategią gry na tej parzeTommy_Boss pisze:Masz jakąś koncepcje na Ujka ????atlanticos pisze:na kiwi m5, m15 mamy potencjalnego rgr'a
http://forex-nawigator.biz/forum/daytra ... ml#p609117
-- Dodano: 14 sie 2013, 16:00 --
kabla nie ruszam......harymilloki pisze:Panie Żaba jakieś opcje na kabla widzisz ? Po mojemu powinny być spadki ale troszeczkę ta dwie ostatnie świece mi psują wizje...

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Tylko ze dane Z EUROSTREFY sa lepsze a w USA dane jakos nie ida w parze z nowym ladnym pojeciem "TAPER"roberttheus pisze:korka do 1.331 i powrót do dolca czyli jedziemy na 1.28 conajmniej potem 1.24zypon pisze:jak w takim razie widziecie edka do końca tygodnia ?
-- Dodano: śr 14-08-2013, 13:39 --
jeśli chodzi o ten tydzień zakończymy w miejscu gdzie teraz jesteśmy czyli ok. 132
i tak do wieczora.... http://www.youtube.com/watch?v=9qj3tdiiBZ4 czekając na okazję

Poza tym zaczynam wierzyc ze EUR jest co raz lepsza waluta niz USD. EUR nie jest zalezne od 1 osoby, 1 kraju, mniej podatne na wyniki wyborow, 1 prezydenta itd. Nie mozna sobie dodrukowac EUR bo tak... Jak w koncu dopracuja EUR to wtedy EUR > USD. USD to drukowany smiec patrzac dlugoterminowo.
Poza tym jestem flat, nie ma klarownej sytuacji poki co, PA jest tragiczne
kupuj POLSKIE produkty
Kabel atakuje LT...poprzednio się nie udało, zobaczymy jak będzie tym razem...
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
- atlanticos
- Maniak
chyba argument nietrafiony zupełnie... Właśnie to że w strefie euro jest tyle krajów powoduje że zagrożenia są większe... Wystarczy że jeden nawet mniejszy kraj się wykolei i zaczyna się efekt domina... Przypomnij sobie Grecje i do jakiego poziomu spadł edek w tamtym rokumario83 pisze:
Poza tym zaczynam wierzyc ze EUR jest co raz lepsza waluta niz USD. EUR nie jest zalezne od 1 osoby, 1 kraju, mniej podatne na wyniki wyborow, 1 prezydenta itd

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
A takie coś na Edku? (Chodzi mi o samą wizję ruchów). Brakuje tej 5. fali (ale z drugiej strony w ruchu up też jej zabrakło). Kurs powinien zjechać poniżej wczorajszych minimów i odbić do góry w rejon 1.3280-90, wyżej raczej nie.
Edit: "The EURUSD’s continued slide—running in face of decent Eurozone data lately—is providing a more clear rejection of important long term trend resistance near 1.3350/3400. As long as we don’t see a strong rebound above those levels before the end of the week, a further fall toward 1.31 is looking more likely in the weeks ahead."
Edit: "The EURUSD’s continued slide—running in face of decent Eurozone data lately—is providing a more clear rejection of important long term trend resistance near 1.3350/3400. As long as we don’t see a strong rebound above those levels before the end of the week, a further fall toward 1.31 is looking more likely in the weeks ahead."
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
ED 1d w krótkoterminowym trendzie spadkowym:
Poza tym to nie kwestia wiary tylko przewidywalności. Przestudiuj sobie tygodniowy kalendarz i zobacz ile zmiennych ma wpływ na eur a ile na usd. Wytarczy wziąć pod uwagę rynek długu...atlanticos pisze:chyba argument nietrafiony zupełnie...
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
edek,
niestety, na ten moment na wzrosty się nie zapowiada.
jak popdpora pęknie to gdzieś tam wylędujemy.
Całość wygląda mi na dużą korektę
oczywiście (C)/(II) z dużym ????????????????
niestety, na ten moment na wzrosty się nie zapowiada.
jak popdpora pęknie to gdzieś tam wylędujemy.
Całość wygląda mi na dużą korektę
oczywiście (C)/(II) z dużym ????????????????
uj
jeżeli przejdzie (w sensie, ruszy się) up, to cel: 99,470 - 38,2 Fibo u mnie, LT, jak nie, to powrót minimum do 96,812 - 61,8 Fibo u mnie, wykres niżej,
Edward, to nie wiem, bo on chyba sam nie wie
, kabel podobnie, nie umiem ich czytac, za trudne są, a ja za mało mam doświadczenia 
wszystko oni zweryfikują, a ja czekam, bo mnie dziś na gbpusd przewiezli, gnoje

Edward, to nie wiem, bo on chyba sam nie wie

wszystko oni zweryfikują, a ja czekam, bo mnie dziś na gbpusd przewiezli, gnoje

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski