DayTrading: Wtorek 13.08.2013
Re: DayTrading: Wtorek 13.08.2013
Witam ma ktoś wizje co do USD JPY??
Witam. Nowy/Stary zwierzak na forum 
POZDRAWIAM

POZDRAWIAM
- roberttheus
- Maniak
oczywiście .. wyobraź sobie że wszedłem wczoraj w buy na 96.00 i dziś wyszedłem ale za wcześnie. moim zdaniem do bandy jadąJohnfox pisze:Witam ma ktoś wizje co do USD JPY??
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
windsurfing na falach trendu
Ok dzięki także wyszedłem ale zastanawiam czy na noc dalej idą do góry czy w bok??
Może jakaś korekta by się przydała.

Witam. Nowy/Stary zwierzak na forum 
POZDRAWIAM

POZDRAWIAM
- roberttheus
- Maniak
ciekawy poziom na złocie moim zdaniem i cena w kleszczach,,, gdzieś musi wybić obstawiam na sell jak myślicie?
windsurfing na falach trendu
złoto test TL

W tradingu jak w życiu NIC NIE MUSI 

za szybko prują up, ale mam nerwa bo wczoraj zahedżowałem drobny zysk a dziś to już było czekanie na korekte w dół ze 100 pipsówroberttheus pisze:oczywiście .. wyobraź sobie że wszedłem wczoraj w buy na 96.00 i dziś wyszedłem ale za wcześnie. moim zdaniem do bandy jadąJohnfox pisze:Witam ma ktoś wizje co do USD JPY??
świeczki daily
-
- Stały bywalec
wczoraj uj ruszył o wieczornej godzinie, to typowe dla tej pary walutowej po uklepaniu spodu formacji
chyba sobie zapisze na ścianie aby nie wychodzić z pozycji w takich okolicznościach tylko trzymać z 200-300 pipsów
czuje się jakbym nie miał doświadczenia robiąc takie "błędy"
chyba sobie zapisze na ścianie aby nie wychodzić z pozycji w takich okolicznościach tylko trzymać z 200-300 pipsów
czuje się jakbym nie miał doświadczenia robiąc takie "błędy"

To ja przekornie - prędzej zawitamy na 141x niż na 1300. D1 na razie wygladają na dość silne, IMO na tyle, że zdołają w końcu zrobić korektę spadków, 38.2F na początek zgrane z niezłym oporem, będzie tam cenę ciągnęłoroberttheus pisze:ciekawy poziom na złocie moim zdaniem i cena w kleszczach,,, gdzieś musi wybić obstawiam na sell jak myślicie?

- Tommy_Boss
- Pasjonat
No jeśli Edek teraz już na dół poleci , to S piękne złapałem 

BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں