jak grają rekiny?

Tu można dyskutować o wszystkich sprawach związanych z rynkiem Forex.
Fx1234
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: jak grają rekiny?

Nieprzeczytany post autor: Fx1234 »

Jak mówimy o SPOT i forex, to obowiązuje tam zasada, na 3-ci dzien zwracany jest depozyt. Chyba na Fx środki są gotowe do wypłaty od razu.
Inna sprawa to drabinka, wiele osób dość często pisze, że ich TP lub SL zostalo omyłkowo zamknięte lub nie zamknięte, nawet po przekroczeniu poziomu, co nie miało by miejsca gdyby stosowany byłby koszyk zleceń, nie sądzisz?

movinghead
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: movinghead »

znam definicje.. ale nie będę prowadził tej rozmowy i wisi mi co pisze wiele osób
czytałem Twoje posty i zauważyłem że są bardziej teoretycznymi domniemaniami niż praktyką.

jak sobie otworzysz konto real to wszystko pojmiesz, bo od tego bedzie zalezalo jak duzo hajsu stracisz
jednak żeby poszło Ci lżej proponuje Ci książkę "Podstawy Ekonomii" dla szkół średnich
dowiesz sie m.in dlaczego wartość czegoś się zmienia i dowiesz się paru innych rzeczy które beda CI potrzebne
zeby wiedziec jak to wszystko działa i dlaczego, wy zieloni czytacie jakieś van tharpy, zenony komary, albo danielewicze
a się okazuje że nie ogarniacie podstaw i przez to gubicie się w tym wszystkim.

W DODATKU zamiast próbować coś pojąć twierdzicie że wiecie coś lepiej bo naczytaliście sie definicji tony blogów o giełdzie i wogóle zachowujecie sie jakbyście zjedli cały internet w tym temacie i skoro tak to sobie radźcie SAMI :D

MAM PROPOZYCJĘ - jak polecacie nowym książki do przeczytania to proponuje wam żebyście podawali tytuły które są tytułami podręczników dla szkół średnich a nie obciążającymi psychicznie tytułami które często są pozycjami dla zaawansowanych :D

Fx1234
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: Fx1234 »

Praktyka była taka: moje zlecenie SL nie wykonało się, mimo, iż cena przeskoczyła - w drabince(koszyku zlecen), nie miało by to miejsca - napewno wiesz o czym piszę dokładnie.
Fajnie usłyszeć, że wszystko pojmujesz, jesteś oczytany oraz znasz bardziej praktykę niż teorię, szkoda tylko, że ech...

ODPOWIEDZ