DayTrading: Poniedziałek 12.08.2013
- harymilloki
- Maniak
Re: DayTrading: Poniedziałek 12.08.2013
Ogólnie rzecz biorąc jak narazie brak sygnałów do wejścia... Ani L ani S ... Wydaje mi się że w najbliższych godzinach będziemy zmierzać ku górze... Do poziomu 1,3330 potem chyba będzie okazja na wejście w S.... Ktoś podziela moją opinie?
"cierpliwość popłaca..."
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
"ZŁOTO i SREBRO to środek płatności który wymyślił Bóg"
karva cały dzisiejszy zysk skasowali
słabo

- Tommy_Boss
- Pasjonat
Edziu pięknie od LT odbił
i wrócił hehe zmyłka M15 

Ostatnio zmieniony 12 sie 2013, 20:23 przez Tommy_Boss, łącznie zmieniany 1 raz.
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
której LT? ... pytam serioTommy_Boss pisze:Edziu pięknie od LT odbił

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Ustwawiłem sell stopa poniżej długiego białego korpusu z 17.oo i właśnie się otworzył... cel - 3720
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
ED na podbiciu dobieramy S i czekamy na spadówę:
-- Dodano: 12 sie 2013, 19:21 --

-- Dodano: 12 sie 2013, 19:21 --
Przecież to proste gra się jak pokazuje wykres, to jak mogli skasować zysk?maassk pisze:karva cały dzisiejszy zysk skasowalisłabo

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Tommy_Boss
- Pasjonat
LT mam na D1 a na M15 odbił od niej w dół i powrócił do górypedro pisze:której LT? ... pytam serioTommy_Boss pisze:Edziu pięknie od LT odbił

UJEK MA RGR-A

BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
czy edek już zakończył wybicie ? to jest dobry moment na dobranie S ? nie wiem co robic. mam niemoc decyzyjna
- kk.dreamer
- Pasjonat
Hej chłopaki. Jak dla mnie EU podejdzie jeszcze 1.333-1.334 i wtedy S, sie okaze
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
aua jaka reakcja na poziom
Moim zdaniem do 1.335 dojdzie, ciekawe czy zakonczy tam korekte i poleci dalej w dol.
Moim zdaniem do 1.335 dojdzie, ciekawe czy zakonczy tam korekte i poleci dalej w dol.