DayTrading: Czwartek 08.08.2013
Re: DayTrading: Czwartek 08.08.2013
Piszę tutaj, żeby nie zaśmiecać stałych działów na tym Forum. Przychodzę z prośbą o namiar na stronę internetową lub narzędzie, które pozwoli na wczytanie do wykresu np. dwóch par walutowych - w celu porównania ich kursów w czasie (zwykłe dane o korelacjach to dla mnie za mało, muszę widzieć to).
Miałem dwie takie strony - niestety zagubiłem gdzieś w bookmarkach.
Pozdrawiam
Pozdrawiam
"...It's amazing. You've got it all on only...three pages.
You know what would happen if this fell into the wrong hands?
...
You named me?!
Right there along with the rest of them?!..."
You know what would happen if this fell into the wrong hands?
...
You named me?!
Right there along with the rest of them?!..."
pamiętamy o goldmanowym 1,35 ?
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
Powiedzcie mi, jak to jest z tą sondą na pierwszej stronie dotyczącą prognozy EUSD? Czy wynik nie jest raczej racjonalizacją pozycji, które mają głosujący? Jeśli tak to sprawdza się co do joty przez ostatnie kilka dni jak ją obserwuję, większość S... edek up... jak widać większość zawsze szuka kontry, łapie ostrza, wchodzi przeciw trendowi... wbrew tak prostej zasadzie, która mówi by grać z trendem. Czy zdarzały się kiedyś w ogóle wyniki na wzrost?
USDPLN zmierza w kierunku LT a z tego może wyniknąć http://stooq.pl/mol/?id=9185
-- Dodano: czw 08-08-2013, 11:24 --
-- Dodano: czw 08-08-2013, 11:28 --
Kangur jest tak zdołowany, że nawet tak słabe dane o zmianie zatrudnienia nie spowodowały większego spadku.
NIby władze chciałyby słabej waluty ale to jest system naczyń połączonych więc myślę, że na ich chciejstwie się kończy...
-- Dodano: czw 08-08-2013, 11:24 --
jeżeli chcesz się w to pobawić to sprawdź jak się mają kursy z dnia n do wyników sondy w n+1 ?homar pisze:jak to jest z tą sondą na pierwszej stronie
-- Dodano: czw 08-08-2013, 11:28 --
Kangur jest tak zdołowany, że nawet tak słabe dane o zmianie zatrudnienia nie spowodowały większego spadku.
NIby władze chciałyby słabej waluty ale to jest system naczyń połączonych więc myślę, że na ich chciejstwie się kończy...
Ostatnio zmieniony 08 sie 2013, 12:30 przez Ciapul, łącznie zmieniany 1 raz.
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
http://stooq.pl/ - dla mnie wystarczające...Above pisze:Piszę tutaj, żeby nie zaśmiecać stałych działów na tym Forum. Przychodzę z prośbą o namiar na stronę internetową lub narzędzie, które pozwoli na wczytanie do wykresu np. dwóch par walutowych - w celu porównania ich kursów w czasie (zwykłe dane o korelacjach to dla mnie za mało, muszę widzieć to).
Pozdrawiam
Kangur robi 5 falę w fali C korekty (tak tej której poszukuje od tygodnia

Market action discounts everything
w necie znajdziesz wskaźnik 'over lay chart'Above pisze:Piszę tutaj, żeby nie zaśmiecać stałych działów na tym Forum. Przychodzę z prośbą o namiar na stronę internetową lub narzędzie, które pozwoli na wczytanie do wykresu np. dwóch par walutowych - w celu porównania ich kursów w czasie (zwykłe dane o korelacjach to dla mnie za mało, muszę widzieć to).
Pozdrawiam
0,9100 go przytrzyma... 161,8 fibo i szczyt intra z 30.07neonisan pisze:Kangur robi 5 falę w fali C korekty (tak tej której poszukuje od tygodnia?
-- Dodano: czw 08-08-2013, 11:37 --
A jak za dwie godziny dane umocnia $ to na kablu może nam się ładny RGR zacząć tworzyć zarówno na H1 jak i na H4
-- Dodano: czw 08-08-2013, 11:41 --
euraud - cel 1,4500
Ciapul pisze:
A jak za dwie godziny dane umocnia $ to na kablu może nam się ładny RGR zacząć tworzyć zarówno na H1 jak i na H4
Nie przecze, ze może trochę przynurkowac ale gdzie ty tam widzisz rgr ?

utworzyla się na prawde fajna formacja pod spadki na kablu ale gdyby ten spadek nastapil 3 godziny temu... a teraz to chuj wi... i zrobila się bardziej flaga ale tez jakas z dupy

jak za chwile amerykany zaczną kupować złotego żeby wejść w GPW to możemy zobaczyć nowe minima...
-- Dodano: czw 08-08-2013, 11:48 --
twierdzę, że po zjeździe może się zacząć tworzyć - taka wizja moja a nie wskazanie istniejącej już formacji
ale jakby się tak utworzyła to by chyba żyrafa była
-- Dodano: czw 08-08-2013, 11:48 --
nie widzęoverall pisze:ale gdzie ty tam widzisz rgr ?Ciapul pisze: ładny RGR zacząć tworzyć zarówno na H1 jak i na H4![]()

ale jakby się tak utworzyła to by chyba żyrafa była

Dobre miejsce na odpowiednia transakcje na EU.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.