DayTrading: Środa 07.08.2013
- atlanticos
- Maniak
Re: DayTrading: Środa 07.08.2013
ciekawe ile osób spanikowało i załadowało się w L na oporach 

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Jak rośnie to znaczy, że chce rosnąć więc trzeba brać L na full. 

Czy spadamy, czy rośniemy to jesteśmy zarobieni.
Ten gosc dzis gada 18:15 USA Wystąpienie szefa Fed z Filadelfii (Charles Plosser) benka nie ma w tym tyg
- Tommy_Boss
- Pasjonat
Ale fakt że BEN był i znikł normalnie ILUZJONISTA !!!!!!

BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
jak się ktoś około południa załadował, to coś zgarnął.atlanticos pisze:ciekawe ile osób spanikowało i załadowało się w L na oporach
czytam ski, ski, widze: kurs rośnie i rośnie a moje ski na minusie siedzą, ludzie piszą tutaj jakimś slangiem... wracam do garów

da kumplom zarobićTommy_Boss pisze:Ale fakt że BEN był i znikł normalnie ILUZJONISTA !!!!!!![]()
![]()
Ostatnio zmieniony 07 sie 2013, 18:00 przez Kredka, łącznie zmieniany 1 raz.
- atlanticos
- Maniak
jak rosnie i pekna opory to L sie zawsze zdazy dobrac bo grubo bedzie lecialo.... a zlapac gorke z L to masakra potemtrav pisze:Jak rośnie to znaczy, że chce rosnąć więc trzeba brać L na full.
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Dokładnie. Ale przeraża mnie jedna rzecz. Za dużo chętnych na S. Zobaczymy..atlanticos pisze:jak rosnie i pekna opory to L sie zawsze zdazy dobrac bo grubo bedzie lecialo.... a zlapac gorke z L to masakra potemtrav pisze:Jak rośnie to znaczy, że chce rosnąć więc trzeba brać L na full.
Czy spadamy, czy rośniemy to jesteśmy zarobieni.
Eur/Aud H4 chyba mamy do czynienia z RGR. Przebicie szyi może dać nam spadki do 1.4530 - 1.45 i test linii trendu wzrostowego.
Tak sądzę
Tak sądzę

Brak zysków to jeszcze nie strata.
trzeba trochę pogarować , żeby zrozumieć - pierwsze " koty " za depodzidziapiernik pisze:jak się ktoś około południa załadował, to coś zgarnął.atlanticos pisze:ciekawe ile osób spanikowało i załadowało się w L na oporach
czytam ski, ski, widze: kurs rośnie i rośnie a moje ski na minusie siedzą, ludzie piszą tutaj jakimś slangiem... wracam do garów
da kumplom zarobićTommy_Boss pisze:Ale fakt że BEN był i znikł normalnie ILUZJONISTA !!!!!!![]()
![]()

Kuj żelazo dopóki brązu nie wymyślono
a co jak richard mial racje ino sie o tydzien walnął ? 
fakt Ben był i znikł...

fakt Ben był i znikł...
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...