mForex ECN (wcześniej BRE Forex)
Re: BRE Forex ECN
nie zapisuje mi się w ogóle na pulpicie ani w innym miejscu w którym wskaże ''zapisz raport'' czy ''zapisz szczegółowy raport'' mam windows 8. Platformę także otwierałem jako Administrator ale nic z tego. Może coś usunąłem, jakiś plik.
Jeszcze chciałem się zapytać czy aktualne prowizje od 0.01 liczone są już, jak nie od od kiedy bęndą
Jeszcze chciałem się zapytać czy aktualne prowizje od 0.01 liczone są już, jak nie od od kiedy bęndą
- kaktus3000
- Gaduła
Spróbuj wgrać platformę ponownie. Mam Win8 i u mnie bez problemu nagrywa raporty na pulpicie.marcin.in00 pisze:nie zapisuje mi się w ogóle na pulpicie ani w innym miejscu w którym wskaże ''zapisz raport'' czy ''zapisz szczegółowy raport'' mam windows 8. Platformę także otwierałem jako Administrator ale nic z tego. Może coś usunąłem, jakiś plik.
Pytanie tak napisałeś, że nic nie zrozumiałemmarcin.in00 pisze: Jeszcze chciałem się zapytać czy aktualne prowizje od 0.01 liczone są już, jak nie od od kiedy bęndą

Na szczęście mnie te nowe prowizje nie będą dotyczyły, ponieważ nie mam zamiaru narażać brokera na obciążanie serwerów oraz na dodatkowe koszt jakie ponosi za otwieranie pozycji 0,01 lota, dlatego wypłacam cały kapitał w okolicy 16.08 jak tylko pojawi się pierwsza transakcją za 1zł. Z regulaminu wynika, że nawet nie muszę wysyłać rezygnacji, brak obrotów przez 6 miesięcy zamknie konto automatycznie.
Co będzie później to zobaczymy jednak te zmiany mają utrzymać wysoki poziom obsługi, o czym BRE pisze wprost (powody z czego wynikają). Ty z tego co pamiętam planujesz grać 5-10 lotami na transakcję, a tacy klienci mogą liczyć na jeszcze lepsze warunki niż są standardowo.Adrianoforex pisze:Uuuuuua a co to się stało. Skoro już zaczynają coś kombinować niby dla poprawy obsługi to co będzie później.
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
- kaktus3000
- Gaduła
Tylko zwróć uwagę w jaki sposób zmiany zostały wykonane! Analogicznie do zmian BRE np. właściciel Biedronki powinien podnieść ceny, żeby rozładować kolejki przed kasą, wówczas biedniejsza część społeczeństwa zostanie zmuszona do przeniesienia się do konkurencji. Oczywiście osiągnie się cel wysokiej bez kolejkowej obsługi a wyższe ceny zrekompensują utratę części przychodów z powodu mniejszej ilości klientów. Według mnie podnoszenie jakości obsługi powinno się odbywać bez przeganiania klientów do konkurencji. W przypadku biedronki może być problem znalezienia w pobliżu działki w celu wybudowania kolejnego sklepu, który powinien rozładować ruch bez zmiany cen, ale broker nie ma problemu lokalizacji oraz dostosowania się do planu zagospodarowania przestrzennego jak Biedronka, więc dużo łatwiej uruchomić kolejne serwery i rozdzielić konta mini od kont standard i VIP, pozostawiając wysoki poziom wszystkich kont bez utraty klientów. Warto wspomnieć, że broker nadal nie oferuje platformy MT5 co daje sporo do myślenia czy faktycznie chodzi o rozładowanie ruchu czy jednak o próbę zwiększenia przychodów.raposo pisze: Co będzie później to zobaczymy jednak te zmiany mają utrzymać wysoki poziom obsługi, o czym BRE pisze wprost (powody z czego wynikają).
Jeśli chodzi o zmianę opłaty za przelewy do 200zł jest to zrozumiałe, ponieważ przelewy są pewnie puszczane pół automatem, więc angażuje to jakiś dodatkowy etat. Jednak nadal klienci posiadający duży depozyt będą dokonywali dużej ilości codziennych przelewów, ponieważ konto VIP jest oprocentowane tylko ok. 2% a na lokacie nocnej można wyciągnąć 3,5% co przy sporej gotówce robi dość znaczną różnicę.
W dniu dzisiejszym wycofałem środki z konta standard oraz mini i wrzuciłem do Armady, która, co tu ukrywać, też nie jest moim ideałem. Będę przyglądał się jeszcze BRE Forex ECN. Docelowo szukam jednak innego broka. Może Dukascopy EU?
Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
chyba cie wkurzyli nie zamykaniem zlecen na SL podczas piatkowych danych z Ameryki... to co zrobili to lekkie przegiecie..cytrynek pisze:W dniu dzisiejszym wycofałem środki z konta standard oraz mini i wrzuciłem do Armady, która, co tu ukrywać, też nie jest moim ideałem. Będę przyglądał się jeszcze BRE Forex ECN. Docelowo szukam jednak innego broka. Może Dukascopy EU?
"...wyniki z przeszlosci wcale nie daja gwarancji zyskow w przyszlosci"...
Od kilku miesięcy nie gram pod dane. Moja decyzja związana jest tylko i wyłacznie z planowanymi od 16 sierpnia zmianami.andy11 pisze:chyba cie wkurzyli nie zamykaniem zlecen na SL podczas piatkowych danych z Ameryki... to co zrobili to lekkie przegiecie..cytrynek pisze:W dniu dzisiejszym wycofałem środki z konta standard oraz mini i wrzuciłem do Armady, która, co tu ukrywać, też nie jest moim ideałem. Będę przyglądał się jeszcze BRE Forex ECN. Docelowo szukam jednak innego broka. Może Dukascopy EU?
Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
to wcale nie trzeba bylo grac pod dane, wystarczylo ze zajelo sie pozycje ranocytrynek pisze:Od kilku miesięcy nie gram pod dane. Moja decyzja związana jest tylko i wyłacznie z planowanymi od 16 sierpnia zmianami.andy11 pisze:chyba cie wkurzyli nie zamykaniem zlecen na SL podczas piatkowych danych z Ameryki... to co zrobili to lekkie przegiecie..cytrynek pisze:W dniu dzisiejszym wycofałem środki z konta standard oraz mini i wrzuciłem do Armady, która, co tu ukrywać, też nie jest moim ideałem. Będę przyglądał się jeszcze BRE Forex ECN. Docelowo szukam jednak innego broka. Może Dukascopy EU?
Nie zauważyłem. Reklamacja była?andy11 pisze:to wcale nie trzeba bylo grac pod dane, wystarczylo ze zajelo sie pozycje rano

nie wiem...cytrynek pisze:Nie zauważyłem. Reklamacja była?andy11 pisze:to wcale nie trzeba bylo grac pod dane, wystarczylo ze zajelo sie pozycje rano
to znajomemu wycieli taki numer...