kk.dreamer pisze:Hej. ja nie trawiłam kolargola. Masakra

kk.dreamer pisze:Hej. ja nie trawiłam kolargola. Masakra
ale Faziego lubiłaś?kk.dreamer pisze:Hej. ja nie trawiłam kolargola. Masakra
ej ale ona nie jest chyba zabardzo urodziwa, co?Bemowo1 pisze:ale Faziego lubiłaś?kk.dreamer pisze:Hej. ja nie trawiłam kolargola. Masakra
A nie zastanawiałaś się nad zmianą awatara, znam jedną laskę z Muppetów
delfin także w porzo kolo, Załoga "G" też była niezła - nadal szukam tego punktuleemo pisze:Hej a delfina UMA???kk.dreamer pisze:Hej. ja nie trawiłam kolargola. Masakra
kk.dreamer pisze:ej ale ona nie jest chyba zabardzo urodziwa, co?Bemowo1 pisze:ale Faziego lubiłaś?kk.dreamer pisze:Hej. ja nie trawiłam kolargola. Masakra
A nie zastanawiałaś się nad zmianą awatara, znam jedną laskę z Muppetów
...już za momencik piątek z Pankracym zacznie się kręcić.Bemowo1 pisze:na h4 ciężko będzie powrócić nad tl, ale dzisiaj piątek - Ciekawe jaki będzie - marazm do 14-16, czy już za chwileczkę, już za momencik..... Pankracy z panem zacznie się kręcić (przepraszam za grypserę, młodzież zapewne nie wie o co chdzi - dobranocka taka była - dawno temu - cholernie mnie denerwowała)TsunamiPL pisze:Patrze na dzienny eur/usd i nie widzę opcji, żeby szło do góry.
możesz sprecyzować?minilotek pisze:
Oj Bemowo, to już druga wpadka dzisiaj![]()
Za trzecią poprawkę wystawię Ci rachunek
Niby co? Chcesz poznać kwotę na rachunkuBemowo1 pisze:ejek,
jak dla mnie nowe szczyty, - proszę
KK DREAMER - an drugi do Rostowskiego
-- Dodano: 02 sie 2013, 10:46 --
możesz sprecyzować?minilotek pisze:
Oj Bemowo, to już druga wpadka dzisiaj![]()
Za trzecią poprawkę wystawię Ci rachunek
tylko że te rynki to sie wtedy szaberplace nazywały - przynajmniej na śląskujen-yy pisze:A denerwowała, bo wtedy dużo działo się na rynkach
jaka wpadka?minilotek pisze:
Oj Bemowo, to już druga wpadka dzisiaj: