A denerwowała, bo wtedy dużo działo się na rynkach

molmomas pisze:pamiętam pankracego,
kurde ale ja stary jestem ...
edek idzie w dół po 14 a ujek na szczyty
a bierzesz pod uwagę również to że prawie 70% myśli tak samo? i uważasz że grubasy nagle zaczną prezenty rozdawac? Gwiazdka w grudniu ...ha hamolmomas pisze:pamiętam pankracego,
edek idzie w dół po 14 a ujek na szczyty
atlanticos pisze:a bierzesz pod uwagę również to że prawie 70% myśli tak samo? i uważasz że grubasy nagle zaczną prezenty rozdawac? Gwiazdka w grudniu ...ha hamolmomas pisze:pamiętam pankracego,
edek idzie w dół po 14 a ujek na szczytywielu pipsów....
![]()
![]()
wg mnie przed danymi podbijemy 50-60 pipsow i nawet po dobrych danych zjazd maks do 3190-3200 i tyle... 1 i 2 podfala fali 5 bedzie zrobiona i w poniedzialek wyworzenie esek na smietnik na fali 3
Zwierzyniec, Michały, TIK, TAK też mniew wku............leemo pisze:Witam w końcu ruszyło się na edku.A co do starych bajek to jeszcze Zwierzyniec w czwartki lub poniedziałki i na bank w środy królik baks
wrescie ktoś głęboko myślący-SZACUNEK!jen-yy pisze:atlanticos pisze:a bierzesz pod uwagę również to że prawie 70% myśli tak samo? i uważasz że grubasy nagle zaczną prezenty rozdawac? Gwiazdka w grudniu ...ha hamolmomas pisze:pamiętam pankracego,
edek idzie w dół po 14 a ujek na szczytywielu pipsów....
![]()
![]()
wg mnie przed danymi podbijemy 50-60 pipsow i nawet po dobrych danych zjazd maks do 3190-3200 i tyle... 1 i 2 podfala fali 5 bedzie zrobiona i w poniedzialek wyworzenie esek na smietnik na fali 3
Masz rację - spodziewaj się niespodziewanego.
Hej a delfina UMA???kk.dreamer pisze:Hej. ja nie trawiłam kolargola. Masakra