DayTrading: Wtorek 30.07.2013
Re: DayTrading: Wtorek 30.07.2013
My jesteśmy cywilizowanym krajem. Rozliczamy polityków podczas wyborów 

The only way is up
Ta i ciągle wybieramy nowych z grupy 2-3 partiiTsunamiPL pisze:My jesteśmy cywilizowanym krajem. Rozliczamy polityków podczas wyborów

btw. ma ktoś jakieś ciekawe wnioski na temat EUR/USD? bo jeszcze troche i mi stopy z eSek wybije

a taka nagonka na eSki na forum byla..
- kk.dreamer
- Pasjonat
ja mam L z ciasnym SL, coś mi ta S nie pasuje, rynek mnie rozliczymaassk pisze:Ta i ciągle wybieramy nowych z grupy 2-3 partiiTsunamiPL pisze:My jesteśmy cywilizowanym krajem. Rozliczamy polityków podczas wyborów![]()
btw. ma ktoś jakieś ciekawe wnioski na temat EUR/USD? bo jeszcze troche i mi stopy z eSek wybije

Drodzy Panowie Panie również trejdują...
nie widzę inaczej - najpierw tp 1,34 dla goldmanów i jazda 1,29 na dorżnięcie ulicykk.dreamer pisze:ja mam L z ciasnym SL, coś mi ta S nie pasuje, rynek mnie rozliczymaassk pisze:Ta i ciągle wybieramy nowych z grupy 2-3 partiiTsunamiPL pisze:My jesteśmy cywilizowanym krajem. Rozliczamy polityków podczas wyborów![]()
-- Dodano: 30 lip 2013, 15:25 --
najpierw społeczeństwo musi zostać lepiej wyedukowane . Sprezentowanie małpie samochodu nie czyni jej kierowcąTsunamiPL pisze:My jesteśmy cywilizowanym krajem. Rozliczamy polityków podczas wyborów
Kuj żelazo dopóki brązu nie wymyślono
- atlanticos
- Maniak
a czy coś na edku od piątku się zmieniło? poszliśmy 5 pipsów wyżej i cała analiza ma sie przekrecic o 180 stopni?maassk pisze: a taka nagonka na eSki na forum byla..
każdy odpowiada za własne trejdy ale ja np każda podbitke od piątku wykorzystuje do załadowania S i odcinam 20-30 pipsów niżej... jak wystrzelimy powyżej 1.33 to edka odpuszczam az do momentu powrotu i przebicia linii trendu na dole - wtedy kolejne S- grubsze i na dluzej... L w tym miejscu nie wzialbym na pewno...na oporze?

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
na eDku pojawiają się cienie w obecnej strefie więc moze nie bedzie tak źle.
Szkoda by bylo stracic kilka eSek jak by wyebao teraz mocniej do góry.
- atlanticos
- Maniak
właśnie te cienie pokazują że nie tylko "ulica" wykorzystuje ten obszar na dobieranie S... co nie znaczy że nie zabawia się wyżej... to tylko forex...ale jakichś założeń trzymac sie trzebamaassk pisze:na eDku pojawiają się cienie w obecnej strefie więc moze nie bedzie tak źle.

edit: jak utrzymamy takie tempo jeszcze przez godzine to swieca h4 rozwali mi konstrukcje...a za chwile dane - ciekawie sie robi
kabel też od rana ma gdzieś banki centralne... kierunek to kierunek i tyle

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
nic zostawim tego EUR AUD bo gniot taki juz jest z tych spadkow na razie nici
U J podjechal ladnie moze jakas akcje wwieksza
98 68
U J podjechal ladnie moze jakas akcje wwieksza

- kk.dreamer
- Pasjonat