Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
Re: Armada Markets - Nowa jakość na rynku forex.
kurcze akurat wrzuciłem próbnego, małego robocika na real a tu awaria ........
- Co ja tutaj robię ?
- Gdzie są ci co powinni tu być ?
- Co robią ci , których nie powinno tutaj być ?
- Gdzie są ci co powinni tu być ?
- Co robią ci , których nie powinno tutaj być ?
no to znamy przyczyne, te roboty... 

20 minutowa już, dosyć długa.sureshot pisze:zawiecha
heh otworzyli z luka i zamkneli stopa na luce, a nie tam gdzie byl postawiony,
- ArmadaMarkets
- Pasjonat
Witam
Przed chwilą mieliśmy ok półgodzinną przerwę w kwotowaniach. W tym momencie wykresy funkcjonują już prawidłowo. Jeśli przez awarię ktoś czuje się stratny prosimy o reklamację na adres pomoc@armadamarkets.pl zawierającą numer konta, numer zlecenia/zleceń oraz krótki opis sytuacji.
Przed chwilą mieliśmy ok półgodzinną przerwę w kwotowaniach. W tym momencie wykresy funkcjonują już prawidłowo. Jeśli przez awarię ktoś czuje się stratny prosimy o reklamację na adres pomoc@armadamarkets.pl zawierającą numer konta, numer zlecenia/zleceń oraz krótki opis sytuacji.
nasz profil na Facebooku - ArmadaMarketsPL - zapraszamy!
jaja... ja nawet nie zdążyłem postawić, bo otworzyli się równo po tym większym ruchu....
no to teraz powinni zamknąć lukę 

ArmadaMarkets pisze:Witam
no ja wlasnie wyslalem maila i bardzo mnie ciekawi jak podejdziecie do sprawy,
pozdrawiam.
@overall
Jeżeli mógłbyś napisać czy zachowali się stosownie byłbym wdzięczny i pewnie nie tylko ja.
Straciłem podczas tej zwiechy parę drobnych, ale jest to tak mała kwota, iż nie będę zawracał ludziom głowy.
Pozdro
Jeżeli mógłbyś napisać czy zachowali się stosownie byłbym wdzięczny i pewnie nie tylko ja.
Straciłem podczas tej zwiechy parę drobnych, ale jest to tak mała kwota, iż nie będę zawracał ludziom głowy.
Pozdro
- ArmadaMarkets
- Pasjonat
Panie DrDollar - prosimy śmiało pisać, nie ważne jaka to kwota. Do każdego Klienta podchodzimy z takim samym zaangażowaniem, nie ważne czy gra 10 lotami czy 0.01 lota.
nasz profil na Facebooku - ArmadaMarketsPL - zapraszamy!