ale broker wydaje się fajny
DayTrading: Poniedziałek 29.07.2013
Re: DayTrading: Poniedziałek 29.07.2013
a nie wiem, nie wnikam 
pr7emo pisze:a nie wiem, nie wnikam
ahaha jak nie maja kont w tych bankach wymienionych
CYPR - taryfa unijna. Do Mnie też dzwonili
USD/JPY - raczej dalej w dół. To by się wpisywała w gołębi FED i 1,34 na Edku.
http://www.forexlive.com/blog/2013/07/2 ... he-moment/
USD/JPY - raczej dalej w dół. To by się wpisywała w gołębi FED i 1,34 na Edku.
http://www.forexlive.com/blog/2013/07/2 ... he-moment/
Co sie dzieje z EURPLN i USDPLN?
siema,
głupi dzień dzis, bo chociaz na lekkim plusie, to kolejne S na edwardzie od 550 zawisło, i poki co wisi...
enyłej, jutro i pojutrze (a na pewno w środe po 20) będą się kierunki wyznaczały, możnaby się zastawioc w ktora strone... chodzi mi oczywisci o glowna pare, bo to co Ben powie i Maryio, będzie wyznacznikiem...
zatem,
1. Ben w styczniu konczy kadencje czyli coraz bliżej do konca. Tam, taki gosc nie odejdzie w zlej slawie, wiec na pewno dalej bedzie chwalił swoje poczynania, czyli PR i marketing na maxa. Przed decyzją (wtorek 20.oo) będzie znane PKB, oraz raport o zmianie w zatrudnieniu (ADP). zakładamy, że będą dobre czy złe?
.. dobre, pokusa do taperingu, złe nie zamkniemy QE dopoki bedzie taka koniecznosc.
2. Maryio, ... w strefie euro wielkie ozywienia nie ma, chociaz PMI ostatnio dobre, będziemy też po danych od Angeli, francuza i włocha, a co za tym idzie, będą podstawy do wyznaczania fundamentalnie kierunku... Ale w sumie, to Ben wyznaczy kierunek, a co najwyżej nastepnego jakaś korekta lub kontynuacja ruchu, w zaleznosci od kierunku ustawionego przez zakład papierniczy Ben i spółka...
wydaje mi się, że do środy i pierwszych danych, konsolidujemy się w 1.32500 - 1.32900
wybic chyba nie będą testowac, chociaz who knows ?...
poza tym wszystkim jeszcze, amerykanskie 10 latki, są mega napompowane... w ciągu roku z 1.449 do 2.585 ... zakładowi papierniczemu Ben i spółka, chyba powinno zależec, coby spadły trochu, he?...
pod dyskusje, co wyzej napisalem
bless,
głupi dzień dzis, bo chociaz na lekkim plusie, to kolejne S na edwardzie od 550 zawisło, i poki co wisi...
enyłej, jutro i pojutrze (a na pewno w środe po 20) będą się kierunki wyznaczały, możnaby się zastawioc w ktora strone... chodzi mi oczywisci o glowna pare, bo to co Ben powie i Maryio, będzie wyznacznikiem...
zatem,
1. Ben w styczniu konczy kadencje czyli coraz bliżej do konca. Tam, taki gosc nie odejdzie w zlej slawie, wiec na pewno dalej bedzie chwalił swoje poczynania, czyli PR i marketing na maxa. Przed decyzją (wtorek 20.oo) będzie znane PKB, oraz raport o zmianie w zatrudnieniu (ADP). zakładamy, że będą dobre czy złe?
2. Maryio, ... w strefie euro wielkie ozywienia nie ma, chociaz PMI ostatnio dobre, będziemy też po danych od Angeli, francuza i włocha, a co za tym idzie, będą podstawy do wyznaczania fundamentalnie kierunku... Ale w sumie, to Ben wyznaczy kierunek, a co najwyżej nastepnego jakaś korekta lub kontynuacja ruchu, w zaleznosci od kierunku ustawionego przez zakład papierniczy Ben i spółka...
wydaje mi się, że do środy i pierwszych danych, konsolidujemy się w 1.32500 - 1.32900
wybic chyba nie będą testowac, chociaz who knows ?...
poza tym wszystkim jeszcze, amerykanskie 10 latki, są mega napompowane... w ciągu roku z 1.449 do 2.585 ... zakładowi papierniczemu Ben i spółka, chyba powinno zależec, coby spadły trochu, he?...
pod dyskusje, co wyzej napisalem
bless,
Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
jestesmy w piatej fali wiekszego stopnia i mniejszego stopnia powinno byc odbicie.gigu1 pisze:Co sie dzieje z EURPLN i USDPLN?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- atlanticos
- Maniak

na edku do dolnej linii trendu mamy 25 pipsów...tak się zastanawiam czy w nocy skośni nie zrobią Londkowi prezentu 
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
- roberttheus
- Maniak

ok wchodzimy na oslabienie dolca teraz
-- Dodano: pn 29-07-2013, 22:26 --
edek skalpik z tp na 132740
-- Dodano: pn 29-07-2013, 22:26 --
edek skalpik z tp na 132740
windsurfing na falach trendu