1.3166, tam odbije kształtując ramie RGR, może nawet dziśNowy123 pisze:edek moze ta k13187 - 13200 cel ??
PIPS TO THE PEOPLE>>>niech będzie...
1.3166, tam odbije kształtując ramie RGR, może nawet dziśNowy123 pisze:edek moze ta k13187 - 13200 cel ??
minilotek pisze:Z góry przepraszam za tą wstawkę.
Poszukuję osób, którym broker Alior Banku pozamykał w dniu 30.04.2013 bezprawnie pozycje.
W dziale "forex - dyskusje ogólne" założyłem nawet oddzielny temat "Pozew zbiorowy przeciw brokerowi Alior Banku".
Niestety do dzisiaj nikt w podobnej sytuacji się nie zgłosił.
Pozdrawiam
Odsyłam do działu "dyskusje ogólne". Tam już trochę wyjaśnień na ten temat znajdziesz.J_B pisze:minilotek pisze:Z góry przepraszam za tą wstawkę.
Poszukuję osób, którym broker Alior Banku pozamykał w dniu 30.04.2013 bezprawnie pozycje.
W dziale "forex - dyskusje ogólne" założyłem nawet oddzielny temat "Pozew zbiorowy przeciw brokerowi Alior Banku".
Niestety do dzisiaj nikt w podobnej sytuacji się nie zgłosił.
Pozdrawiam
Pisaleś do nich jak tak to co Tobie odpisali?
Rysiek dziś podawał rozsądny target... Spójrz na H1 i H4 - L to łapanie noży w tej chwili... Jak nie wszedłeś wyżej w S to teraz sie wstrzymaj najlepiej i spokojnie poczekaj na lepsze miejsce pod L bo powinno sie takie pojawic w przedziale 3165-3190 wg mnie, wydaje mi się że z obecnego poziomu wyżej niż 3260-70 nie skoczymy obecnie ale oczywiście rynek zweryfikuje te założeniamaassk pisze:eDek spada dalej czy to juz mocny opor zeby znow isc na gorna bande konsoli ??
bo same cienie walą teraz
3160 nie ale na 3170 są spore szanse - jeszcze 20 pipsów i test TL, jak puści to bedziemy tam jeszcze przed kolacjągigu1 pisze:Co sadzicie polecimy dzisiaj na EDku na 1,316?