Cel 100 tysięcy K. ostatnia szansa overalla.

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Veni

Re: Cel 100 tysięcy K. ostatnia szansa overalla.

Nieprzeczytany post autor: Veni »

marcin.in00 pisze:
JA OD 3LAT GRAM NA FOREX I TO TYLKO DEMO ALE PRZYNAJMNIEJ SIĘ NIE OKŁAMUJĘ I NADAL SZLIFUJĘ FORMĘ , CHODŹ Z PRZERWAMI
Dobrze kolega piszę, ale sam sobie kłamiesz -_-
Dlaczego?

Twój post po prawie 3 latach gry:

"mógłbyś wrzucić ten wskaźnik co Ci rysuje momentum i tp , czy może sam to robisz bo wygląda to bardzo dobrze chciałbym się nauczyć tej gry od Ciebie bo mi nic nie wychodzi"

Więc się pytam, dlaczego udzielasz w innych postach rad skoro sam nie masz po 3 latach systemu? :563:

anonim09383

Nieprzeczytany post autor: anonim09383 »

to było ogólne stwierdzenie, a zechciałem się wypowiedzieć bo trochę mnie on denerwował swoimi tekstami chodź starałem się go zrozumieć. A jeśli chodzi o strategie to mam ich 3

1. to NLA+ dodatki
2. to ichimoku,wsparcia opory + dodatki
3. to MA, stoch, macd i falle

2-ga strategia jest taka że albo wejdą mi wszystkie zyskowne wejścia albo żadno i wszystko na stracie ale przeanalizował to i chyba wiem gdzie tkwi błąd , muszę to jeszcze przetestować i przede wszystkim zrobić opis transakcji

Tak więc jakieś tam są systemy ale sporo czasu spędziłem na bezsensownej grze nic nie wnoszącej , traktowałem to jak hazard w 3 dni ponad 500% a potem MC :)

overall

Nieprzeczytany post autor: overall »

Maly posrancu wypad z mojego umarlego dziennika :) Pochwalic to ja sie moge zdjeciami z wakacji czy imprez albo tym ze dzisiaj jebnalem wplaw jedno z mazurskich jezior bez asekuracji a wczoraj trzy kajakiem :) i sram na te twoje demowe pieniachy. Wskazniki rowniez mozesz sobie wsadzic w dupe bo sa nic nie warte :) zapamietaj ze licza sie tylko sr i lt plus instynkt i wyczucie rynku(doswiadczenie-obserwacja) i jak przy tym trzymasz sie zasad to masz grala. Skad sie biora takie bezczelne typki?:) sory ale pisze z mojej c5-00 :D i nie moglem sie powstrzymac :)

Awatar użytkownika
Sildra
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Sildra »

Dobre :564:

Coraz więcej na forum małych mądrali. Przybyło hardodziobów, oj przybyło.
Jeśli czegoś nie możesz albo Ci się nie chce - obejrzyj to koniecznie.....

Przeczytaj opis zanim zaczniesz:
http://www.youtube.com/watch?v=l6-bGtW83vA

Awatar użytkownika
Mighty Baz
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Mighty Baz »

:lol: :lol: :lol:
DAYTRADER
powodzenia, kilometrow pips wam zycze

anonim09383

Nieprzeczytany post autor: anonim09383 »

a miało go tu już nie być ,jednak się pojawił- hazardzista który nie potrafił sobie dobrać odpowiednio lota do depozytu :)A co do wskaźników, to nikogo by nie interesował platforma mt4 gdyby nie to że można na niej je załadować.

Awatar użytkownika
Midas
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Midas »

Teraz jest napływ zerowców, którzy gówno wiedzą i żyją w swoim zamkniętym Świecie, ale nie przeszkadza im to w pierdoleniu głupot i czepianiu się ludzi, którzy spędzili xx razy więcej czasu w temacie. Ja to się cały czas tylko zastanawiam czy niektórzy to sobie czasem jaj nie robią i nie uprawiają tak zwanego "trollingu" w czystej postaci, bo poziom wypowiedzi co poniektórych to jest właśnie albo zwykły trolling albo ci ludzie są po prostu nie dojebani psychicznie :D

ss80
Bywalec
Bywalec

Nieprzeczytany post autor: ss80 »

Dziennik poległ na polu chwały razem z jego autorem. Decyzja autora o odejściu z fx to jego prywatna sprawa i nie nam oceniać czy zrobił dobrze czy nie. Jeśli chodzi o moje doświadczenia z fx to porównując je do innych bywalców forum można powiedzieć że jestem dopiero w fazie embrionalnej. Cały czas uzupełniam swoją wiedzę i niejednokrotnie stwierdzam iż im więcej wiem tym trudniej podjąć jakąś decyzję. Moje zdanie na temat kont demo - można je sobie wsadzić tam gdzie słońce nie dochodzi. Grałem na demo bardzo krótko bo jakże łatwo gra się wirtualną walutą! Na realu dochodzi dodatkowy i możliwe, iż najważniejszy bodziec - emocje od euforii bo zarobiłem bo skrajne wkur.... się! Polecam zaczynać grę od kont realnych z małą sumą startową i zbadać swoje reakcje. Gram od 5 miesięcy i ciężko czasem zapanować nad złością bo znów umoczyłem choć w dłuższej perspektywie czasu trade który wziąłem okazał się zyskowny. Wczoraj dopiero udało mi się odrobić straty, które co tu ukrywac spowodowała chciwość i nietrzymanie się zasad i jestem na lekkim plusie. Staram się by moje wykresy były najczystsze jak to tylko mozliwe ale w porównaniu do innych to mam tam czasem zdrowo nasrane:) Ilu traderów tyle metod tradeingu więc nie ma co mędrkować a pełnymi garściami korzystać z wiedzy i doświadczeń lepszych od nas by w końcu wypracować sobie sposób gry który najbardziej nam odpowiada. Serdeczne pozdrowienia dla autora dziennika i powodzenia w życiu!!!

Awatar użytkownika
Kimkolwiek
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: Kimkolwiek »

Panowie nie ma czegos takiego jak odejscie z fx. Jezeli choc raz sprobowales na realu to juz nie ma drogi powrotnej. But overall; he'll be back
Moja droga do wielkiego chajcu: http://www.forexfactory.com/kimkolwiek#27
Cos dla relaksu: https://www.youtube.com/watch?v=ACVUPrlDeTI
Nie sprzedaje sygnalow, nie robie szkolen.

WARNING:
DO NOT TRY THIS AT HOME!

JAREK67
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: JAREK67 »

Kimkolwiek pisze:Panowie nie ma czegos takiego jak odejscie z fx. Jezeli choc raz sprobowales na realu to juz nie ma drogi powrotnej. But overall; he'll be back
Piszesz to na podstawie swojego kwartalnego doświadczenia ?

ODPOWIEDZ