poszukuje dwóch narzędzi:
1) dodatek do MA aby mogła mieć szerokość np 8 pipsów ( tak aby bym zamalowany) obszar, albo możliwość przesunięcia średnie do góry ( lub w dół) o kilka pipsów.
2) coś co pozwoli na wykresie umieścić informację o wartości jednego pipsa w złotówkach (dla dobranego przeze mnie wolumenu) , wiem że XTB miało coś takiego, ale nazwy nie pamiętam.
szukam i nie mogę znaleźć, więc zwracam się z prośbą do Szanownych Forumowiczów, czy ktoś posiada wskaźnik bądź też strategię, albo skrypt numerujący świeczki? Najlepiej jak by był dostępny kod.
witam, szukam wskaźnika który liczy tiki oddzielnie poruszające się na północ i na południe wraz z cieniami i knotami. Może ktoś ma taki wskaźnik albo wie jak się on nazywa bardzo bym prosił o informacje
Witam
Czy mozna zmienic wskaznik 'Custom Candle', aby rysowal tylko 10 ostatnich swiec oraz wymazac informacje ohlc, ktore wyswietlaja sie nad swiecami?
Z gory dziekuje za pomoc.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Witam.
Znacie może jakiś indykator lub stronę internetowa oferująca powiadomienie SMS do play po osiągnięciu określonego poziomu ceny?
Oczywiście najlepiej darmowa.