A widziałeś kiedyś mercedesa za darmo ?Damar pisze:Otworzyłem konto w XEMarkets
Mój sąsiad kiedyś sobie kupił starą beczkę za parę złotych i ... też jej odpalić nie potrafił

A widziałeś kiedyś mercedesa za darmo ?Damar pisze:Otworzyłem konto w XEMarkets
zartuje przecieżDamar pisze:Pieniędzy nie muszę oddawać zresztą to mnie oszukano. Dobrze że to była kwota 100 Euro oferowana przez XEMarkets która w dziwny sposób zniknęła, aż strach pomyśleć co się może dziać z pieniędzmi realnymi.
nie możesz grać mikro lotem na mikro koncieDamar pisze:Otworzyłem konto w XEMarkets i od samego początku mam z nim problemy, początkowo zlecenia po kilku sekundach się same zamykały, po interwencji zlecenia się już nie zamykały, jednak w dziwny sposób konto zostało prawie wyzerowane czy ktoś potrafi mi to wyjaśnić? Cała historia widoczna w załączniku.
jakie Nowy masz oczekiwania przed jankeskimi bezrobotnymi?Nowy123 pisze:zartuje przecieżDamar pisze:Pieniędzy nie muszę oddawać zresztą to mnie oszukano. Dobrze że to była kwota 100 Euro oferowana przez XEMarkets która w dziwny sposób zniknęła, aż strach pomyśleć co się może dziać z pieniędzmi realnymi.
Mark pisze:nie możesz grać mikro lotem na mikro locieDamar pisze:Otworzyłem konto w XEMarkets i od samego początku mam z nim problemy, początkowo zlecenia po kilku sekundach się same zamykały, po interwencji zlecenia się już nie zamykały, jednak w dziwny sposób konto zostało prawie wyzerowane czy ktoś potrafi mi to wyjaśnić? Cała historia widoczna w załączniku.1 lot na mikro to 0.01 na real
czor ich wie co znowu z danymi wydrukujapedro pisze:jakie Nowy masz oczekiwania przed jankeskimi bezrobotnymi?Nowy123 pisze:zartuje przecieżDamar pisze:Pieniędzy nie muszę oddawać zresztą to mnie oszukano. Dobrze że to była kwota 100 Euro oferowana przez XEMarkets która w dziwny sposób zniknęła, aż strach pomyśleć co się może dziać z pieniędzmi realnymi.
dane lepsze, czytaj większy strach przed zamknięcie QE?... bo mie się tak coś czuje,... poza tym, to byłoby też wizerunkowo na plus dla drukarza, moglby powiedziec... patrzecie jak zaje... iście zrobiłem, to dzięki mnie i zegzylionom papierów które wydrukowałem
:D:D
widocznie jakiś błąd sie pojawił. Zadz do nich i powinni Ci to dodać do konta spowrotemDamar pisze:Zgadzam się z tymi micro lotami ale wytłumaczcie mi gdzie się podziało te 100 EURO