Bemowo1 pisze:wariatem nie, ale nienormalny tak (nie przeciętny)molmomas pisze:edek powoli zjeżdża,
ale mój cel na dziś i jutro to 1.3080.
powiecie że jestem wariatem ale może mam na imię Szymek
dziękuję

Bemowo1 pisze:wariatem nie, ale nienormalny tak (nie przeciętny)molmomas pisze:edek powoli zjeżdża,
ale mój cel na dziś i jutro to 1.3080.
powiecie że jestem wariatem ale może mam na imię Szymek
stara zasada "kupuj plotki, sprzedawaj fakty" zobaczymy co będzie o 14.30pkubiu pisze:paczcie na kabla co wyprawia przeciez po tych danych to raczej powinien sie umacnaic
Wczoraj już wypadł z kanału... korekta się szykowała na obu parach..pkubiu pisze:paczcie na kabla co wyprawia przecież po tych danych to raczej powinien sie umacniając
Chińczycy kupują euro!!!
i o to chodzi i o to chodzineonisan pisze:Dzisiaj zupełnie nie potrafię zrozumieć niektórych ruchów krótkoterminowych więc czas nastawić się na coś w szerszym zakresie czasu. Najciekawiej wygląda chyba UJek - bo jak już się skrystalizuje sytuacja to uderzenie będzie bardzo sympatyczne
Ale najpierw musi pokonać podwójny szczyt na D1 z kwietnia, który aktualnie jest wsparciem.neonisan pisze:czas nastawić się na coś w szerszym zakresie czasu. Najciekawiej wygląda chyba UJek