Śniadaniowa Strategia Tradingowa - mój dziennik
-
- Stały bywalec
Re: Śniadaniowa Strategia Tradingowa - mój dziennik
Michalek jak zdecydujesz się wrócić do tych 3 świnek to załóż dziennik, chętnie poobserwuję.
-
- Stały bywalec
Miałem trochę do roboty prez weekend, ale dziś donoszę, że moje piątkowe transakcje zamknęły się na +40PIPsów (+1%). Ponieważ tylko jedno zlecenie osiągnęło cel, pozostałe dwa musiałem zamknąć o 19:00 po cenie rynkowej (+10 PIPsów każdy), a za pół godziny sprawdzam co mogę zrobić dzisiaj
Ja też dzisiaj dałem zlecenia, ale coś mi nie idzie, bo do 11.00 nie pojawił się sygnał, więc zlecenia się anulowały, a teraz patrzę, że kurs i tak osiągnął cele 1 i 2...ech... złośliwość rzeczy martwych
-
- Stały bywalec
A dziś wszedłeś? Sygnał był żeby otwierać krótką pozycję, osiągnąłem cele 1 i 2, a 3 zlecenie zamknęło się na stop losie równym break even, więc jestem +40PIPsów, czyli +1%
-
- Stały bywalec
Dobra passa się skończyła, dziś niestety -3%
-
- Stały bywalec
To dziś już jestem na 0 (w stosunku do wczoraj, bo miesiąc nadal na znacznym plusie). Przy fałszywym breakoucie (SPRZEDAJ) 45PIPsów, czyli +3%
Dopiero spojrzałem na wykres po daniu zlecenia rano, i faktycznie udało się zarobić 3%
-
- Stały bywalec
Zlecenia złożone, czekam na sygnał - zapewne będzie to albo breakout w górę albo fałszywy breakout w dół, niedługo dam znać jak mi poszło. Zbliża się podsumowanie miesiąca, więc trzymajcie kciuki.
-
- Stały bywalec
Ostatnim razem zaliczyłem wpadkę na -3%, a dziś brak sygnału do otwarcia pozycji. Do końca lipca jeszcze 2 dni i wtedy odsumowanie