12:10 i 14:10
EA czy skrypt - potrzebuje rozwiązania.
- Pierz Andrzej
- Przyjaciel Forum

Re: EA czy skrypt - potrzebuje rozwiązania.
spróbuj go użyć na D1 i z kilkoma godzinami np :
funkcja przestanie prawidłowo działać każdego dnia będzie pomijana transakcja z godziny 14:10
z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Zgadzam się Andrzej. Tak jak napisałem, mój kod będzie chodził poprawnie na M1, ew. na M5 jak się da minuty podzielne przez 5.Pierz Andrzej pisze:spróbuj go użyć na D1 i z kilkoma godzinami np :
12:10 i 14:10funkcja przestanie prawidłowo działać każdego dnia będzie pomijana transakcja z godziny 14:10
-
wirtuozo23
- Bywalec

Dzięki koledzy za odpowiedzi wróciłem własnie z pracy
. W zasadzie tego mi potrzeba aby działał na M1 ramie czasowej bo na niej właśnie inwestuje. Mam już EA w start mam cały kod mojego skryptu a do init dałem całość kodu od Pana Pierz Andrzej. Działa wszystko ok tylko po każdorazowej zmianie ceny aktywuje na nowo skrypt nie kończy pracy tak jakby.
.
.
- Pierz Andrzej
- Przyjaciel Forum

wirtuozo23
wiesz co najlepiej by było jakbyś załączył kod bo tak to nie za bardzo wiadomo coś tam namieszał
EA tak właśnie działają że funkcja start wykonuje się co tick , ale żeby nie wykonywało zlecenia za każdym tickiem stosuje się funkcje sprawdzające jak np. wspomniana wyżej isNewBar()
wiesz co najlepiej by było jakbyś załączył kod bo tak to nie za bardzo wiadomo coś tam namieszał
EA tak właśnie działają że funkcja start wykonuje się co tick , ale żeby nie wykonywało zlecenia za każdym tickiem stosuje się funkcje sprawdzające jak np. wspomniana wyżej isNewBar()
z poważaniem
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE
Andrzej Pierz
FOREX-SERVICE