DayTrading: Wtorek 23.07.2013
Re: DayTrading: Wtorek 23.07.2013
siedze w tym 1,5 roku a gram dopiero 7 miesięcy na realu więc teraz powoli zauważam jakie błędy popełniałem i jak brakowało mi cierpliwości... pomaga dużo czytanie komentarzy rynków oraz analizy innych trejderów... tylko trzeba umieć odróżnić szum od istotnych informacji... :]
Lepiej stracić okazje niż pieniądze...
- Tommy_Boss
- Pasjonat
A ja od początku na realu i wiele razy MC !!! zaliczyłem ( małe kwoty i mikroloty ale zawsze to MC )szczudlo6 pisze:siedze w tym 1,5 roku a gram dopiero 7 miesięcy na realu więc teraz powoli zauważam jakie błędy popełniałem i jak brakowało mi cierpliwości... pomaga dużo czytanie komentarzy rynków oraz analizy innych trejderów... tylko trzeba umieć odróżnić szum od istotnych informacji... :]
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
co myślicie o UJku ? odbije jeszcze w góre w najbliższym czasie ? siedze w L od poziomu 100,300.. 

ja gram na 0,2 lota ale jak zaczynałem to też potrafiłem 50% depo stracić i to 2 x ale udało się odrobić. Teraz jestem troszke na + . Każda strata uczy... ale trzeba zacisnąć zęby i dalej do przodu...:]
-- Dodano: 23 lip 2013, 22:07 --
Ujek opór 100,20 a prognozy są na 97.7 wiec słabo chyba...
-- Dodano: 23 lip 2013, 22:07 --
Boss1920 pisze:co myślicie o UJku ? odbije jeszcze w góre w najbliższym czasie ? siedze w L od poziomu 100,300..
Ujek opór 100,20 a prognozy są na 97.7 wiec słabo chyba...

Lepiej stracić okazje niż pieniądze...
Złoto coś w stylu RGR na M5
moze ktos rzucic okiem kto stosuje taka analize techniczna

- kk.dreamer
- Pasjonat
widze to co zauwazyłeś, patrząc na MACD potwierdza, czas pokazemaassk pisze:Złoto coś w stylu RGR na M5moze ktos rzucic okiem kto stosuje taka analize techniczna
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
nawet on nie wytrzymał
i MC zaliczył http://www.youtube.com/watch?v=hlWxcTRlAKs

Norris to tam nic
Rostowski planuje całej Polsce MC zaliczyć. Dziś pół dnia pierdolenia w sejmie o tym ze warto sie zadluzyc teraz jeaszcze bardziej

- Tommy_Boss
- Pasjonat
Rostowski zrobi mega MCmaassk pisze:Norris to tam nicRostowski planuje całej Polsce MC zaliczyć. Dziś pół dnia pierdolenia w sejmie o tym ze warto sie zadluzyc teraz jeaszcze bardziej
i bez odpowiedzialności !!!!!!!!
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
Jakos mnie ten rgr na m5 na zlocie nie przekonuje. Zloto jesli zamknie sie swieca d1 ponad lokalnego oporu i nad lt to raczej sygnal kupna. Kangur konfluencja testu lt i sr z h4 a kiwi na h4 taki jakby spodek plus testy kolejnych sr z w1. raczej prowzrostowo.
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
https://www.myfxbook.com/portfolio/lukaas78/10913797