przepraszam za offtop ale ja znam inne: "nie kłuć zie z głupcem, sprowadzi Cię do swojego poziomu a potem pokona doświadczeniem"Tommy_Boss pisze:Jest takie powiedzenie " Nie kłuć się z głupcem , bo ludzie mogą nie zauważyć róznicy !!"![]()
![]()
DayTrading: Wtorek 23.07.2013
Re: DayTrading: Wtorek 23.07.2013
edek może tak???
-- Dodano: 23 lip 2013, 19:13 --
eurgbp????
-- Dodano: 23 lip 2013, 19:13 --
eurgbp????
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Bemowo1 pisze:kabla tak widzę,
edek??? co zrobi w takim przypadku?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
sugerujesz spadki ze względu na wsaźniki?Nowy123 pisze:Bemowo1 pisze:kabla tak widzę,
Bemowo1 pisze:sugerujesz spadki ze względu na wsaźniki?Nowy123 pisze:Bemowo1 pisze:kabla tak widzę,
miejsca a miejsca
nie wiem co teraz jakas 3 kończą i gdzie ja zakoncza 4 w dol i 5 jeszcze tak to wyglada
obstawia ktoś spadki dzisiaj na kangurze...? jeśli przekroczą opór 93 to potem 93,8 i dopiero 95,4.... coś czuje ze wybiją dzisiaj w nocy górą więc popatrze tylko z boku :]
Lepiej stracić okazje niż pieniądze...
- Tommy_Boss
- Pasjonat

Chyba zacznę grać odwrotnie od tego co wymyślę i będzie na plus
Bo skoro tak łatwo łapie ( - ) i tak szybko to muszę zagrywać na odwrót do analiz i będzie na ( + )
Co ja plotę !!!!

Bo skoro tak łatwo łapie ( - ) i tak szybko to muszę zagrywać na odwrót do analiz i będzie na ( + )
Co ja plotę !!!!
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
szczudlo6 pisze:obstawia ktoś spadki dzisiaj na kangurze...? jeśli przekroczą opór 93 to potem 93,8 i dopiero 95,4.... coś czuje ze wybiją dzisiaj w nocy górą więc popatrze tylko z boku :]
AUd sie umacnia bo USD sie oslabi do EDKA i innych ogolnie par w nocy dane z AUD i CHIN wiec roznie moze byc
na Sp500 czyzby nastepny seica DOJI na dziennym
zakładam dalsze wzrosty (ostatnio Ty miałeś rację)szczudlo6 pisze:obstawia ktoś spadki dzisiaj na kangurze...? jeśli przekroczą opór 93 to potem 93,8 i dopiero 95,4.... coś czuje ze wybiją dzisiaj w nocy górą więc popatrze tylko z boku :]
zle dane gielda w usa w gore, dobe dane gielda w gore, jak to pierd... to nie bedzie co zbierac , mam nadzieje, ze bede wtedy w eS i SL mi nie wybije
jak uzyskać parytet na edku -swieca z 03.12 - tu podjada pod 1,053 i wtedy rura w jeden dzien 500 piepek