DayTrading: Wtorek 23.07.2013
- Tommy_Boss
- Pasjonat
Re: DayTrading: Wtorek 23.07.2013
Utknąłem z S na 1,31885 i mam nadzieję że dojadą !!!
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
pajaca chcesz zobaczyć to do lustra bo CIe nie wyzywam tylko noramalnie pisz co sadze o takiej reklamie to razlukadz pisze:ok daj mi sygnaly pajacu
-- Dodano: 23 lip 2013, 17:45 --
haha kurczak zaplace ci nawet za nie.tylko pokaz jak zarabiasz.pokaz swoje zyski z kazdego dnia tak jak ja to robie.przeciez to jest watek o wynikach z kazdego dnia
-- Dodano: 23 lip 2013, 17:47 --
kurczak ty tylko gdakac potrafisz.6000postow .lukadz pisze:ok daj mi sygnaly pajacu
-- Dodano: 23 lip 2013, 17:45 --
haha kurczak zaplace ci nawet za nie.tylko pokaz jak zarabiasz.pokaz swoje zyski z kazdego dnia tak jak ja to robie.przeciez to jest watek o wynikach z kazdego dnia
dwa tu nie jest forum od podawania sygnałów i reklam tego typu już nie jeden chciał by udowadniac cofnij sie ponad 6 miechow na L na U J I EU JPY od 109 BOJ i analizy podawałem po 3 dżentelmeni o zyskach nie rozmawiają - 4 reklama dźwigną handlu,
bo jaki inny masz CEL pisania tutaj ???? bez podawania analiz hmmm
umiesz liczyć licz na siebie
ktos mnie tutaj juz oskarżał ze działania z imienia jakiegoś broka itp bzdety to raczej powinien sie doczepić do Ciebie i tej reklamy to tyle bo nie ma sensu ta rozmowa
a co do sygnałów nie mam strony odpowiedniej jak ta co reklamujesz ale podam ci 2 3 sygnaly jak bede mial na pewne 10 15 pipsa bo widze po tyle chyba grasz może sie odczepisz
lukadz pisze:no to dzieki za wyjasnienie .w takim razie nie bede tutaj wklejal wynikow.bo kurczak sie wkurzaTommy_Boss pisze:Nie, to jest wątek o DT.
Ogólnie z polemiką na ten a nie inny temat .
A wyniki kazdy ma swoje i dla siebie.
ale strasznie słabe masz te wyniki... grasz na zasadzie "o jest kilka zł na plus (5-10zł) to zamykam pozycje"... Przy dużym locie to nie problem ale nie ma w tym żadnej strategii tylko na farta wszystko :]
dla mnie to nie trading...
Lepiej stracić okazje niż pieniądze...
- atlanticos
- Maniak
zjadą zjadą... myślałem że dopiero jutro zrobią kolejny test oporu, a oni tam pojechali bez mojej oczekującej niżej L... Bardziej niecierpliwi są niż myTommy_Boss pisze:Utknąłem z S na 1,31885 i mam nadzieję że dojadą !!!

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
- Tommy_Boss
- Pasjonat
Też mam z tym problem , chość już coraz mniejszy ale na to trzeba czasu i jeszcze raz czasu ( przynajmniej w moim przypadku) 

BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
gdzie widzisz wkurzenie bo ja nie widzę jedynie pisze o reklamie strony bo jakis cel masz w takim pisaniu bez analiz ze coś zarobiłeś super i piszesz od czasu do czasu przypominając ze dzieki tej stronie to JAKI MASZ W TYM CELlukadz pisze:no to dzieki za wyjasnienie .w takim razie nie bede tutaj wklejal wynikow.bo kurczak sie wkurzaTommy_Boss pisze:Nie, to jest wątek o DT.

masz tu sygnały http://www.signalfactory.com/ za darmochę a wiele takich portali jest juz wiesz w czym rzecz i o co mi chodzi

-- Dodano: wt 23-07-2013, 18:21 --
zysk to zysk lecz ja widze tutaj tylko probe reklamy strony nic wiecejszczudlo6 pisze:lukadz pisze:no to dzieki za wyjasnienie .w takim razie nie bede tutaj wklejal wynikow.bo kurczak sie wkurzaTommy_Boss pisze:Nie, to jest wątek o DT.
ale strasznie słabe masz te wyniki... grasz na zasadzie "o jest kilka zł na plus (5-10zł) to zamykam pozycje"... Przy dużym locie to nie problem ale nie ma w tym żadnej strategii tylko na farta wszystko :]
dla mnie to nie trading...

- Tommy_Boss
- Pasjonat
A wy dalej swoje !!!!
Nowy123 olej trola bo cię w głupią gadkę wciąga i się cieszy
Admin za nagminną reklame wklei mu bana i z głowy.
Jest takie powiedzenie " Nie kłuć się z głupcem , bo ludzie mogą nie zauważyć róznicy !!"

Jest takie powiedzenie " Nie kłuć się z głupcem , bo ludzie mogą nie zauważyć róznicy !!"

spoko tylko ze ja nikogo nie wyzywam tylko stwierdziłem fakt odnośnie typowej reklamy bo wpada od czasu do czasu z tabelka i ze to z tej strony cudowne sygnały to jaki to ma cel dla mnie jeden a mi z pajacem wyskakuje...podalem strone za darmoche sygnały ma jak tak bardzo chce polegać na obcych sygnałach a nie na swoich analizach czy strategiTommy_Boss pisze:A wy dalej swoje !!!!
Jest takie powiedzenie " Nie kłuć się z głupcem , bo ludzie mogą nie zauważyć róznicy !!"![]()
![]()
zmieniajac temat dane w NOCY na AUD i CHIN warto chyba poswiecic

Jeśli wybije nowy szczyt (powiedzmy 1340,00) to zostanie zanegowany sygnał sprzedaży (pinbar H1 godz. 19.00 z 22 lipca). Będę czekał na nowy sygnał bo strefa oporu jest szeroka. Nie teraz to za "chwilę"maassk pisze:Jak tam złotko w terminie dłuższym niż 1 dzień ? Ktoś trzyma jeszcze eSki czy już pozamykane?

Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.
kabla tak widzę,
edek??? co zrobi w takim przypadku?
edek??? co zrobi w takim przypadku?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.