DayTrading: Wtorek 23.07.2013
Re: DayTrading: Wtorek 23.07.2013
euraud doji (h1) - mając na uwadze korelacje z kangurem kolejne potwierdzenie dla przyszłych kierunków par z aud
eurpln - na wsparciu
eurpln - na wsparciu
Fakt, że meduza przeżyła 650 milionów lat bez mózgu daje nadzieję wielu ludziom...
ale gowno na eu syf i poruta , tylko 40 p,
- atlanticos
- Maniak
ta...range dzienny robią ze ho hosureshot pisze:ale gowno na eu syf i poruta , tylko 40 p,

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
atlanticos
Jestem pełen podziwu dla Twojej cierpliwości, ja już nerwa łapie żeby S-kę ze stratą zamknąć na Edku
Jestem pełen podziwu dla Twojej cierpliwości, ja już nerwa łapie żeby S-kę ze stratą zamknąć na Edku

i znowu pokazowa na EUR USD pod zakonczenie sesji UE
ciekwe czy dadza raze urzymac 13200 czy znowu zjazd

-- Dodano: wt 23-07-2013, 16:55 --
U J w dol myslem ze pykna troszke wyzej coz nie darli rady E J teraz bedzie kiszona bo U J w dol a E U w gore i blokada EJKA

kolejne zyski,co dzien okolo 500$ zysku z sygnalow tradepolonica.ale niedowiarki i tak beda pisac ze osiagaja takie zyski sami,ale o dziwo nikt nie wkleja tu swoich zyskow.Nowy123 pisze:![]()
![]()
U J w dol myslem ze pykna troszke wyzej coz nie darli rady E J teraz bedzie kiszona bo U J w dol a E U w gore i blokada EJKA
a ja sądzę, że ejek dopiero rozgrzewa się przed dalszymi wzrostamiKonrad Pustelnik pisze:To dobrze będę mógł dobrać jeszcze eLek
Z drugiej strony EJek ponownie atakuje 132, mam nadzieje, że nie przebije i razem z Ujkiem polecą na południe.
IDZ reklamuj to gdzie indziej plissss ja Ci tez odplatnie dam sygnaly nie ma problemulukadz pisze:kolejne zyski,co dzien okolo 500$ zysku z sygnalow tradepolonica.ale niedowiarki i tak beda pisac ze osiagaja takie zyski sami,ale o dziwo nikt nie wkleja tu swoich zyskow.Nowy123 pisze:![]()
![]()
takich portali jest od groma ale jak widzisz tutaj nikt z tego nie korzysta umiesz liczyc licz na siebie

- Tommy_Boss
- Pasjonat
Nie, to jest wątek o DT.
Ogólnie z polemiką na ten a nie inny temat .
A wyniki kazdy ma swoje i dla siebie.
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
no to dzieki za wyjasnienie .w takim razie nie bede tutaj wklejal wynikow.bo kurczak sie wkurzaTommy_Boss pisze:Nie, to jest wątek o DT.