Konkurs na highsky.pl
Re: Konkurs na highsky.pl
Czesc
Rejestracja do konkursu jeszcze dziala? Bo cos nie moge sie zapisac...Ani informacji o blędzie ani nic.
Rejestracja do konkursu jeszcze dziala? Bo cos nie moge sie zapisac...Ani informacji o blędzie ani nic.
I saw you twice...
Try again.
Try again.
-
- Bywalec
Witam,Fantômas pisze:Czesc
Konkurs trwa do końca sierpnia. Rejestracja prowadzona jest w sposób ciągły: https://www.highsky.pl/rejestracja
Zapraszamy również do zapoznania się z ofertą konkursu inwestycyjnego na rachunku rzeczywistym - https://www.highsky.pl/zaloz_rachunek. W konkursie tym najlepszy zawodnik co tydzień otrzymuje 1000 zł.
Pozdrawiamy,
HighSky Brokers
dzisiaj przyjdzie mi nowy laptop y500 lenovo przetestuje w końcu dobrze mt5 bo na starym kompie się cuda wyprawiają kapnę się czy to z mojej winy a może i nie z mojej. Jak miałem dużo zbierane pipsów czy to w jedną czy w drugą stronę to nie mogłem z ręki zamknąć pozycji i musiałem się kilkukrotnie logować do konta konkursowego eh
Tak przeglądam wyniki, widać zjawisko takie same jak w konkursie na najlepszego Sharpa w ostatnim konkursie Bossy.
Trzeba przegrać prawie wszystko, zostawić z 500 złotych i zrobić z tego 5000 w tydzień i tablet przygarnięty.
Stan rachunku nie gra.

Trzeba przegrać prawie wszystko, zostawić z 500 złotych i zrobić z tego 5000 w tydzień i tablet przygarnięty.
Stan rachunku nie gra.

Jeżeli chcesz odnieść sukces, naucz się cenić ludzi.
Aaaalee zamieszanie,
dziś każdemu, nie wiem dlaczego, doksięgowano do kont konkursowych po 100000 i jak ja mam wiedzieć jaką mam stopę zwrotu?
dziś każdemu, nie wiem dlaczego, doksięgowano do kont konkursowych po 100000 i jak ja mam wiedzieć jaką mam stopę zwrotu?

- Bywalec
Witam,marekpast pisze:Aaaalee zamieszanie,
Przepraszamy za zaistniałą sytuację. Jeszcze dzisiaj na wszystkich rachunkach konkursowych zostanie skorygowana wartość naliczonych depozytów/wypłat.
Pozdrawiamy,
HighSky Brokers