bolimieglowa pisze: na zgode,
ja wkleiłem pozycje na us.30 I audusd REAL
kolej na was.
Co w tym złego ? Wstydzicie się ? Dlaczego ?
Nowy123 daj przykład.
Od kilku miesięcy naganiasz na S us indeksy a jak ja piszę że to już, to banujesz mnie na tydzień.
Pies ogrodnika.
ochłoń, wejdź z niższego mentalnego poziomu, to zdobędziesz zrozumienie
hahahaha nie padam co za pajac mysl ize ja cos do Admina pisalem hahahahahahaaha padlem
masz co z glowa nie tak czlowieku tak ja kz tekstem naganianie na trefne pozycje to teraz wszystkich Kermita tez ze pisal O S na EDKU gdy Rycard mowil o L i sie smial z niego on tez naganial a
a teraz pokaz jak to naganialem na L na EUR JPY od 109 pod BOJ jak to potracili wszyscy rece opadaja
to teraz kto poda pozycje a sie nie sprawdzi to znaczy ze jest od brokera i nagania na trefne sygnaly hahahahahahahah idz chlopie napij sie czegos odpocznij bo ci BIJE
mozesz smialo pisac do ADMINA MODERA i sami Ci odpisza ze nie bylo mowy o jakimkolwiek pisaniu ale coz jakiegoś kozla ofiarnego musiałeś wyszukać
od kilku miesiecy naganim na S czlowieku kiedy ja naganialem pisalem o opcjach jakie widze i ze sam za wczeniej bralem S pozniej c osie stalo 1680 na 1550 ale co tam wklejalem ostnio na DAx wykresy czy tam byla nagonka na spadki ochlon czlowieku dax sie teraz inacze jzachowuje nize SP500 juz tu pisalem 1 opcja gra pod podwojny szczyt 2 opcja z lekkim przebicie trzecia ab =Cd i tyle ty berdzisz o naganianiu a ja pisze jak wiekszosc swoje spostrzezenia jak sie ustawiam i nikt nie jest nieomylny i kazdy podejmuje sam decyzje !!! KAPUJESZ czy nie bardzo a teraz kazdego ktomu sie cos nie sprawdzilo jakas analiza mozesz smialo zakwalifikować do naganiaczy na zle pozycje a ze wielu sie nie sprawdzilo to znaczy ze to forum to same naganiacze i CO TY TU ROBISZ CHLOPIE NO CO
Ostatnio zmieniony 19 lip 2013, 18:16 przez Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.
Ps skarżypyta tu to mnie rozbawiłeś do lez - przedszkole - tym bardziej ze nie wiem o co CI chodzi ale to już nie ważne IGNOR i spokój
Napisałem skargę do adminów na Nowy123 za obrażanie. Szybki odzew.
Ciekawe, jesteś w adminach ?
Boisz się bana?
Kto będzię naganiał na trefne pozycje ?
hahahahahahah
antoni wyluzuj i nie pij
hahahah dobre
ANTONI PADLEM juz calkiem jakie obrażanie kto mnie zaczal pierwszy wyzywac od jelopow itp zanim cos napiszesz zastanow sie czy ja zaczolem wyzywanie cofnie sie do wczoraj i tyle w temacie
to by bylo na tyle na dzis i na nastepne dni co do twej osoby pisz teraz do woli co chcesz
Emocje widzę sięgają zenitu, a tu proszę NASDAQ - wyprzedzający to co się dzieje na rynkach dał sygnał do korekty (przypomniał sobie o złotym fibo, o którym tyle pisałem, może jednak to zadziała), na razie ładna luczka i szykuje się wyspa odwrotu?:
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.