Cel 100 tysięcy K. ostatnia szansa overalla.

Miejsce, gdzie każdy może prowadzić swój własny dziennik gry na FX.
Awatar użytkownika
Kimkolwiek
Pasjonat
Pasjonat

Re: Cel 100 tysięcy K. ostatnia szansa overalla.

Nieprzeczytany post autor: Kimkolwiek »

Nie martw sie ja tez stracilem kilka tysi w tym biznesie. Sproboje raz jeszcze jak znowu strace to w dupie z tym calym fx. Sledze dziennik wuzy I zaczynam dochodzic do wniosku ze trzeba ukonczyc wyzsze studia ekonomiczne zeby zrozumiec o co tu tak naprawde chodzi i zarabiac dlugoterminowo. Nie znam nikogo kto zarabia stale na fx. Mozesz zarabiac miesiac lub trzy a w ciagu roku I tak stracisz. Trzymaj sie.
Moja droga do wielkiego chajcu: http://www.forexfactory.com/kimkolwiek#27
Cos dla relaksu: https://www.youtube.com/watch?v=ACVUPrlDeTI
Nie sprzedaje sygnalow, nie robie szkolen.

WARNING:
DO NOT TRY THIS AT HOME!

Awatar użytkownika
Kimkolwiek
Pasjonat
Pasjonat

overall pisze:Witam, chciałem tylko napisac, ze definitywnie koncze z FX, napisałem już prosbe o usuniecie konta bo to jednak nie dla mnie, za dużo zdrowia i pieniędzy mnie to kosztowalo. Poznalem kilka fajnych osób to tez życzę im jak i wszystkim innym powodzenia i sporo szczęścia.

milo było, pozdro

Konto usuwam , żeby definitywnie z tym skonczyc, a tak zawsze by korciło, tyle.

Ja probowalem swoich sil 3 lata i niech nikt mi nie mowi, ze wymieklem czy cos, bo tak nie jest, to po prostu nie jest dla mnie.

Wiem, ze większość z was traci i będzie tracic..., ja sam potrafiłem zarabiać ale w długim terminie i tak stracilem kupe forsy, czasu, zdrowia często kosztem innych zajec.

Nie radze sobie z porażkami dlatego fx nie jest dla mnie. mogę sobie powtarzac tysiąc razy ze następnym razem dam rade, będę się pilnowal zasad ale wiem na bank ze i tak je złame.

najważniejsze to jak ktoś wyżej napisał, to zyc w zgodzie z samym sobą, a gdy inwestuje na fx to tej zgody nie mam, nawet jeśli zarabiałem po 500 -1000zl dziennie.

trudno, pozdro
Nie martw sie ja tez stracilem kilka tysi w tym biznesie. Sproboje raz jeszcze jak znowu strace to w dupie z tym calym fx. Sledze dziennik wuzy I zaczynam dochodzic do wniosku ze trzeba ukonczyc wyzsze studia ekonomiczne zeby zrozumiec o co tu tak naprawde chodzi i zarabiac dlugoterminowo. Nie znam nikogo kto zarabia stale na fx. Mozesz zarabiac miesiac lub trzy a w ciagu roku I tak stracisz. Trzymaj sie.

WARNING:
DO NOT TRY THIS AT HOME!

Awatar użytkownika
brother
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: brother »

Overall gratuluje odwagi :564: słabi nie potrafią się wycofać i tracą latami
Certyfikaty i Zaświadczenia Potwierdzam rzetelność szkolenia każdy poziom. Dołącz do nas zostań autoryzowanym szkoleniowcem na terenie EU szczegóły na stronie http://piv.pivpiv.dk/

Awatar użytkownika
Stforex
Przyjaciel Forum
Przyjaciel Forum

Nieprzeczytany post autor: Stforex »

Trochę ostro to potraktowałeś Brother. Moim zdaniem u Overall'a narosły oczekiwania, a gdy się zawiódł przyszedł żal i rozgoryczenie. Tak się nie da IMO tradować w dłuższym terminie. Ci "słabi", którzy nie umieją się wycofać, wcale nie muszą. Wystarczy, że zrewidowali swoje nastawienie mentalne. Zauważ, że tym, co jest takie trudne w tradingu, to utrzymanie dyscypliny psychicznej, kontrowanie huśtawki emocji. Wszyscy skupiają się na wykresach, na systemach, na procentach. Ale to chciwość i euforia, a z drugiej strony wkurzenie i strach niszczą skuteczność tradera w dłuższym terminie. Nie wykresy.

anonim09383

Nieprzeczytany post autor: anonim09383 »

źle zarządzał kapitałem, pewnie stwierdził że jest nieomylny a jak się pomylił to tracił więcej niż 3% na każdej transakcji. Przeglądałem jego wcześniejszy dziennik i dużo miał przeciwnych zagrań do trendu udanych ale jednak . Zarządzanie kapitałem jest najważniejsze ,forex to prawdopodobieństwo i statystyka

Awatar użytkownika
adamkaluza
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: adamkaluza »

Pozdro overall :) Trzymaj się :564:
Pomyśl co powinna zrobić cena żeby zabrać ci pieniądze. Ona to zrobi!

Awatar użytkownika
Kimkolwiek
Pasjonat
Pasjonat

brother pisze:Overall gratuluje odwagi :564: słabi nie potrafią się wycofać i tracą latami
Taaa, zobaczymy nie tak latwo jest odejsc. W fx 97% przegrywa z czego 90% ludzi zostaje hazardzistami. Forex jest jak sex z prostytutka, zawsze wyciagnie ostatnio stowke z portfela a potem odejdziesz z nieuleczalna choroba.

WARNING:
DO NOT TRY THIS AT HOME!

Awatar użytkownika
freakout
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: freakout »

Kimkolwiek pisze:
brother pisze:Overall gratuluje odwagi :564: słabi nie potrafią się wycofać i tracą latami
Taaa, zobaczymy nie tak latwo jest odejsc. W fx 97% przegrywa z czego 90% ludzi zostaje hazardzistami. Forex jest jak sex z prostytutka, zawsze wyciagnie ostatnio stowke z portfela a potem odejdziesz z nieuleczalna choroba.
zgadzam się :) ja też mówiłem sobie setki razy po każdej porażce że nigdy nie wrócę do FX, a męczę się z nim już prawie 7 lat ;) i w sumie dziwię się overall'owi że mimo tego iż zarabiał po 500-1000zł dziennie to nie potrafił zagryźć zębów i trzymać się zasad... gdyby ktoś dawał mi codziennie taki hajs praktycznie za nic to mógłbym nawet nie podchodzić do kompa :lol:

anonim09383

Nieprzeczytany post autor: anonim09383 »

Ale jesteście udani. Pisze ze zarabiał 500 -1000 pln dziennie a nie napisze ile drugiego dnia stracił. CO ZAROBIŁ TO RYNEK ODEBRAŁ TO OD NIEGO Z NAWIĄZKĄ NASTĘPNEGO DNIA. Moim zdaniem to on grał jakimiś wskaźnikami bo nijak to się miało do normalnych zasad gry ,tam gdzie powinien szukać kupna on starał się złapać górkę i grać na sprzedaż. Ja nie pcham się tak jak on na forum z dziennikiem taki jaki który on prowadził nic nie wnoszącym dla czytelnika jeśli nie chce się podzielić spostrzeżeniami swoimi z innymi użytkownikami. Szczerze to nie jest mi jego szkoda że stracił kasę bo zachowywał się tak jakby miał grala i stwierdził że prowadzić będę dziennik to przy okazji pochwalę się innym jakie to ja mam zagrania nie zdradzając innym swojej strategii. Jak nie chcesz zdradzić ogólnego zarysu gry to mniej przynajmniej trochę taktu i nie prowadź dziennika . Hehe ile to ja już miałem takich dni nie przespanych myśląc że na coś wpadłem a później nie mogłem zasnąć . A jak idzie do testu strategii opartej o wskaźnikach że sprawdza się ona w niektórych warunkach i oscyluje się koło zera . A z drugiej strony jakie on musiał podejmować ryzyko , szukał tylko złotych strzałów niestety nie na tym to polega , należy odpowiednio określić ile na każdej transakcji możemy stracić a on chciał mieć wszystko w zysku. I nawet na koniec się okłamuje ile to on nie zarabiał ale kończę bo za dużo nerwów go kosztuje forex .

JA OD 3LAT GRAM NA FOREX I TO TYLKO DEMO ALE PRZYNAJMNIEJ SIĘ NIE OKŁAMUJĘ I NADAL SZLIFUJĘ FORMĘ , CHODŹ Z PRZERWAMI

ODPOWIEDZ