DayTrading: Czwartek 18.07.2013
Re: DayTrading: Czwartek 18.07.2013
Ryzykownie jest dla Mnie S na parach z Jenem. W niedzielę wybory do wyższej Izby parlamentu. Jeśli wyniki pokażą wzrost poparcia na partie premiera ABE to moze to oznaczać większe możliwości kształtowania polityki tj. drukowania.
mam jeszcze, jak złapię sl to już niewielka stratalaktor pisze:Bemowo bo coś milczysz... uciekłeś z tego kangura czy nie?:D na złocie fajnie się dzieje, było 100 pipsów do góry teraz się zastanawia
-- Dodano: 18 lip 2013, 15:15 --
zastanawiam się nad odnowieniem L na kablu
USDTRY - za chwile powinniśmy się odbijać na południe na tej parze.. tj. ok 200- 400pips zostało (spread 100)
więc mniemam, że będzie to skorelowane z innymi parami... względem USD.
To znaczy, że dolar powinien zacząć słabnąć... ba i pozwolić przebić obecne szczyty...
więc mniemam, że będzie to skorelowane z innymi parami... względem USD.
To znaczy, że dolar powinien zacząć słabnąć... ba i pozwolić przebić obecne szczyty...
Ostatnio zmieniony 18 lip 2013, 15:17 przez marekdt, łącznie zmieniany 1 raz.
Quo Vadis? Już wiesz ?
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
"Rynek nagradza cierpliwych"
↱↴↱↴ więc siedź na dupie i czekaj↱↴↱↴↴↴
- kk.dreamer
- Pasjonat
s na uj, zobaczymy co bedzie
Drodzy Panowie Panie również trejdują...
antoniZ
nie zdazylem Ci odpisac bo usneli post twoj czepiajacy sie
wiec napisz czep sie inneg oogona
na ostanich eskach zarobli spadek pozniej 1600
druga spraw jesli nawet ktos lapal po 79 80 83 zjazd byl na 71 mozna zabezpieczyc zyski lub skasowac
po drugie moje opcje i wykresy pokazuja jasno i teraz zanim cos napiszesz i sie bedziesz czepial pomysl dwa razy
pozycja L a S teraz przy szczytach ryzko do zysku co przeważa
brac L liczac ze jednak zrobi nowy szczyt czy probowac zagrac na S z SL nad szczytem np i liczac na cofke szczegolnie widzac jak sie kisza w okolicach szczytu i brakuje dynamiki + obrotow caly czas pokazuje 3 wersje 2 szczyt lekkie przebicie szczytow i 3 AB= CD to tak jak bys sie czepial za kazdym razem na walutach kazdego kto ma inny pomysl CZEP SIE CZLOWIEKU KOGO INNEGO !!!!!
nawet jak ktos bral S przy 80 to ile ma straty ile moze stracic z SL nad szczytmi 8 ptk OCHLON
S biore teraz na 1684 SL nad szczytem i mam w upie jakie mam ryzko w S a jaki w L teraz biorac
dla trejdu pomysl
caly czas pisz oi pokazuj na wykresie i niekogo nie namawiam by bral S to jest jedna z opcy ze ktos jak ja moze grac pod podwojny szczyt wiec ochlon troche i sie czep kogosc innego
-- Dodano: czw 18-07-2013, 15:23 --
bo juz i tak przy nie porownywalnej gospodarce do USA przeszl isamych siebie z dodrukiem
teraz patrzymy na NIKKIE
dzisjesze wzrosty na NIKKIe pociagnelo ladnie U J
NIKKIE NA SZCZYTACH mialo USD JPY 103
http://stooq.pl/q/?s=nk.f&d=20130718&c= ... 1&r=usdjpy
nie zdazylem Ci odpisac bo usneli post twoj czepiajacy sie
wiec napisz czep sie inneg oogona
na ostanich eskach zarobli spadek pozniej 1600
druga spraw jesli nawet ktos lapal po 79 80 83 zjazd byl na 71 mozna zabezpieczyc zyski lub skasowac
po drugie moje opcje i wykresy pokazuja jasno i teraz zanim cos napiszesz i sie bedziesz czepial pomysl dwa razy
pozycja L a S teraz przy szczytach ryzko do zysku co przeważa

nawet jak ktos bral S przy 80 to ile ma straty ile moze stracic z SL nad szczytmi 8 ptk OCHLON
S biore teraz na 1684 SL nad szczytem i mam w upie jakie mam ryzko w S a jaki w L teraz biorac

caly czas pisz oi pokazuj na wykresie i niekogo nie namawiam by bral S to jest jedna z opcy ze ktos jak ja moze grac pod podwojny szczyt wiec ochlon troche i sie czep kogosc innego
-- Dodano: czw 18-07-2013, 15:23 --
wiekszego dodruku nie bedzie juz, mowili nie raz o tym jak sie zaczelo mowic o tak duzym drukowaniu Japoni powiedzili ostanio ze nie beda wiecej drukowac po ostanim BOE i spadku NIKKIE i na U J spodziewali sie wlasnie ze powieksza dodruk a ja pisalem ze nie powieksz bo zapowiadali ze tego nie zrobiaMarcin30 pisze:Ryzykownie jest dla Mnie S na parach z Jenem. W niedzielę wybory do wyższej Izby parlamentu. Jeśli wyniki pokażą wzrost poparcia na partie premiera ABE to moze to oznaczać większe możliwości kształtowania polityki tj. drukowania.

NIKKIE NA SZCZYTACH mialo USD JPY 103

ja tez myśle na wznowieniem L w okolicach 1,5185, ze SL poniżej dzisiejszych minBemowo1 pisze:mam jeszcze, jak złapię sl to już niewielka stratalaktor pisze:Bemowo bo coś milczysz... uciekłeś z tego kangura czy nie?:D na złocie fajnie się dzieje, było 100 pipsów do góry teraz się zastanawia
-- Dodano: 18 lip 2013, 15:15 --
zastanawiam się nad odnowieniem L na kablu
- atlanticos
- Maniak
mniej istotne jak dla mnie jest na 3050 ale po wyjsciu dolem z trójkata tez celuje w okolice 1.30...tam decyzja co dalej...mrspinek pisze:Hej,
mam pytanie: wg moich wyliczeń jeżeli dolar się wzmocni, to kurs eur/usd wyląduje najprawdopodobniej na 1.2995 lub 1.292. czy po drodze są jeszcze jakieś mocne linie wsparcia? jak tak to jakie?
Pozdrawiam,
miłego dnia
"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
ja tam załadowany w L
-- Dodano: czw 18-07-2013, 15:27 --
na edku
-- Dodano: czw 18-07-2013, 15:28 --
tak samo eurojen
-- Dodano: czw 18-07-2013, 15:27 --
na edku
-- Dodano: czw 18-07-2013, 15:28 --
tak samo eurojen
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Marcin30 pisze: ja tez myśle na wznowieniem L w okolicach 1,5185, ze SL poniżej dzisiejszych min
jesteśmy nadal w przedziale silnego wzrostowego PA,
edek to nie kabel - patrz eur gbp
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
nikkie
blis fibo
blis fibo

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.