Program MT przestał działać
Program MT przestał działać
Zrobiłem dziś akutalizacje widowadsa, chce odpalić mt4, a tu taki zonk, wyskakuje, reinstalki mt4 nic nie dają, ma ktoś na to jakiś sprytny myk??
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!
Re: Program MT przestał działać
Właściwości\Zgodność na skrócie do terminala.
Tam pomajstruj z ustawieniami Systemu i opcja "uruchom jako administrator".
Tam pomajstruj z ustawieniami Systemu i opcja "uruchom jako administrator".
Pozdrawiam
Re: Program MT przestał działać
Nie bawiłem się tym, podejrzewam ze to nie jest wina MT4, bo jak szukałem rozwiązania w pomocy widowsa, to też wyskakiwał ten błąd, to jest wina akutalizacji, microsoft coś schrzanił, bo to już nie pierwsza tego typu wpadka jest. Po aktualizacjach zdarzało się ze inne programy nie chciały działać, co p[pomogło? przywrócenie systemu.
Swoja drogą, zeby skonktakować się z kimś z microsoftu i sie im wyżalić, to też trochę czasu kosztuje, straciłem dobrą godzinę na telefony i internetowanie, ale z nikim nie pogadałem... fuck
Swoja drogą, zeby skonktakować się z kimś z microsoftu i sie im wyżalić, to też trochę czasu kosztuje, straciłem dobrą godzinę na telefony i internetowanie, ale z nikim nie pogadałem... fuck
Przeczytanie powyższej wypowiedz może doprowadzić do błędnej oceny sytuacji, spowodować przecenienie własnych możliwości, czego konsekwencją mogą być błędnie podjęte decyzje. Ofiarami mogą paść początkujący jak i doświadczeni inwestorzy.
Tak myślę!
Tak myślę!