Bemowo1 pisze:przestańcie się kłócić ja też jestem ze fsi, mam gumiaki, traktor, i kultywator (snopowiązałkę sprzedałem)
Z snopowiązałką błąd - nie będzie czym zielonych wiązać jak Ciebie wreszcie Bosssa wyswobodzi

Bemowo1 pisze:przestańcie się kłócić ja też jestem ze fsi, mam gumiaki, traktor, i kultywator (snopowiązałkę sprzedałem)
Nadal brak jakiegokolwiek wykresu który potwierdzi zajete przez Ciebie pozycje.laktor pisze:Antoni Z Wybacz ale nie będę dyskutował z totalnym kretynem ze wsizabawne że innym nie zarzucasz grania na demo. tyle w temacie.
ps. i nie nie udało CI się mnie sprowokować, z pełnym uśmiechem i spokojem napisałem co napisałem
ale Ty jesteś ten mądryBemowo1 pisze:przestańcie się kłócić ja też jestem ze fsi, mam gumiaki, traktor, i kultywator (snopowiązałkę sprzedałem)
niewidzialna ręka rynku już zna te dane... info oficjalne jest tylko dla detaluolekdudi pisze:Za chwile 14 :30 pojawią się dane z rynku pracy usa i wszystko się ruszy
tylko w którym kierunku??
Boże daj na północ
bo mi depo zniknie
coś dla Ciebieolekdudi pisze:Za chwile 14 :30 pojawią się dane z rynku pracy usa i wszystko się ruszy
Boże daj na północ
bo mi depo zniknie
U mnie parę wskaźników dało na M15 sygnał na krótkoterminową S... więc nie liczyłbym na to tak pośpiesznie...laktor pisze:
Kangur go up teraz?
jesteś okrutna a nie powiedziałaś w czym dzisiaj siedzisz na te danekk.dreamer pisze:coś dla Ciebieolekdudi pisze:Za chwile 14 :30 pojawią się dane z rynku pracy usa i wszystko się ruszy
Boże daj na północ
bo mi depo zniknie