antoniZ pisze:laktor pisze:teraz masz chwilę prawdy na eur aud, z jednej strony drogą w górę otwarta z drugiej nie może być m5 świec byczych sto pod rząd

Laktor a możesz wkleić jedną pozycję real. Nieważne co, byle zobaczyć że grasz real a nie na demo.
Nie wiem czy wiesz ale to wiele zmienia czy ktoś poci się na realu czy popija piwko trzepiąc na demo setki pips.
Poprzyj swoją analizę wejściem w realu jak zrobił marekdt, Bemowo, ja i inni na tym forum.
OK?
w życiu nie widziałem żeby Bemowo albo Żaba dawali wejścia w realu i ja też nie zamierzam, już Ci to kiedyś pisałem byczku złoty że nie widzę sensu. Nie kupczę sygnałami, jak ktoś chce brać pod rozwagę co piszę i na tym zyskiwać to dobrze jak nie to też dobrze. Ileś razy było wałkowane że branie sygnałów na ślepo jest skrajną głupotą, powiem Ci więcej sam zrobiłem pewien eksperyment, 6 razy posłuchałem w ciemno po propozycji od 3 traderów z DT których uważam za "najpewniejszych", efekt 3 do przodu 3 w plecy, więcej w plecy, celowo na realu.
Tym bardziej nie będę postował wejść realnie bo jeszcze ktoś się napali np. ooo ma kilka, naście czy dziesiąt wejść pod rząd bez wtopy, po co mam myśleć, uczyć się, będę grał 100% pod niego!
i co wtedy? a tak , Ci którzy mają w dupie to co piszę nic nei tracą ani nei zyskują, a z racji ostrożności jaką staram się przy pisaniu wykazywać i zarazem nie pisaniu pewnych rzeczy wprost (uwierz mi świadomie) przynajmniej dopełniam MINIMUM starań, aby jakiegoś początkującego nie wtopić, TYM BARDZIEJ że połowa moich wejść trwa 2-10 min przy największych ruchach gdzie urywam co swoje i po prostu uciekam z kasą. Nawet jakbym chciał to nei nadążyłbym tego pokazywać bo tu liczy się refleks.
Nikt nei każe CI brać na poważnie tego co ja piszę