DayTrading: Czwartek 18.07.2013
Re: DayTrading: Czwartek 18.07.2013
Co z tym kangurem ? szybko traci co zyskał - jakoś dziwnie z kablem dzisiaj powiązany.
Market action discounts everything
analiza Żaby też może się sprawdzićneonisan pisze:Co z tym kangurem ? szybko traci co zyskał - jakoś dziwnie z kablem dzisiaj powiązany.
eee tam przecież jak wszyscy wiemy dzięki grupie 3-4 amigos walczących o prawde i wolność do trollowania analizy Żaby nie sprawdzają się nigdyBemowo1 pisze:analiza Żaby też może się sprawdzićneonisan pisze:Co z tym kangurem ? szybko traci co zyskał - jakoś dziwnie z kablem dzisiaj powiązany.

a kangur rosnąć musi

Aut viam inveniam aut faciam
Stultus non serunt, INVENIRE FORO NAVIGANTI
polecam artykuł
może da jakąś wizję związaną z dalszym losem kilku ciekawych w/w walut. \
http://www.obserwatorfinansowy.pl/forma ... ed-i-chin/
może da jakąś wizję związaną z dalszym losem kilku ciekawych w/w walut. \
http://www.obserwatorfinansowy.pl/forma ... ed-i-chin/
Money flow.
"pips to the people"
"pips to the people"
musi rosnąc, bo masz Llaktor pisze:
eee tam przecież jak wszyscy wiemy dzięki grupie 3-4 amigos walczących o prawde i wolność do trollowania analizy Żaby nie sprawdzają się nigdy![]()
a kangur rosnąć musi

żabko a może coś takiegoatlanticos pisze:dawno Cie tu nie byłolaktor pisze:a ktoś mi podpowie co to za piękna formacja była na edku?:D s ke łapałem z m1 i m5 ale ta m15 to nie do końca dla mnei zrozumiała
a teraz czy to już nie czas by kabel zrobił STOP?:)![]()
edit: u mnie kangur wygląda tak - sądzę że do 61.8 fibo może doleciec - rynek niedługo zweryfikuje
obecnie nie mam pozycji na tej parze ale będę szukał PA w okolicach 9200-9220
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przedstawione w powyższym opracowaniu treści sporządzone z najwyższą starannością i według najlepszej wiedzy autora. Prezentowane w celach informacyjnym i edukacyjnym i nie powinny być wyłączną podstawą podejmowania decyzji. Nie stanowią rekomendacji
musi rosnąć bo na m5 m15 kolejne dołki są wyżejBemowo1 pisze:musi rosnąc, bo masz Llaktor pisze:
eee tam przecież jak wszyscy wiemy dzięki grupie 3-4 amigos walczących o prawde i wolność do trollowania analizy Żaby nie sprawdzają się nigdy![]()
a kangur rosnąć musi

Aut viam inveniam aut faciam
Też mamBemowo1 pisze:musi rosnąc, bo masz L

eur aud może zacząć za edkiem spadać, na to liczę brak korelacji edek kangurneonisan pisze:Też mamBemowo1 pisze:musi rosnąc, bo masz Li musi rosnąć - bo ten tydzień mnie nie rozpieszczał - 100 na minusie do wczoraj - odbijam dzisiejszym kangurem - dwie weszły a trzecia z entuzjazmu kupiona prawie na dzisiejszym maxie...
Kangur lubi się konsolidować nad tym 0.9171 - przez Lipiec zdążyłem znienawidzić ten poziom