BOSSAFX
Re: BOSSAFX
W oknie terminala, w zakładce Historia rachunku proszę kliknąć prawym przyciskiem myszy i z menu kontekstowego wybrać Inny okres.
Pozdrawiam,
Sebastian Zadora
DM BOŚ
Sebastian Zadora
DM BOŚ
ja sporo działam na towarach, więc w BOŚ trzyma mnie solidarność jajników z panią Dorotą Sierakowskąuciekinier pisze:dawno nie zaglądałem do tego wątku, ale widzę że w Bosiu problemów przybywa ,zamiast ubywać ale to tyko mnie utwierdza w przekonaniu że decyzja o zmianie broka była słuszna. Jest tyle broków na rynku. Ludzie co was trzyma w tym bosiu ???
na walutach intraday zarabiam w BRE ECN, przy dłuższych trendach w BOŚ, bo wtedy parę pips w tą czy w tą nie robi mi różnicy, a z kolei zaczyna mieć znaczenie swap
-- pn 01-07-2013, 14:03 --
Czy ktoś może powiedzieć programistom MetaQuotes, aby zamiast blokowania funkcjonalności third-party zabrali się za łatanie bugów w tym swoim programie?
Kolejny build i znowu problemy. Build 509: przy zmianie profilu okienko, które było na full kurczy się do predefiniowanych rozmiarów - sam wykres, bo rozmiar okienka pozostaje taki, jak był.
Screenshot w załączniku (ten akurat jest z platformy BOŚ, bo zgłaszam problem wszystkim brokerom naraz, u których mam konta).
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Przegrałam z własnymi słabościami. Koniec z fx, zaczynam nowe życie i jestem zadowolona jak nigdy 

- uciekinier
- Pasjonat
he,he bossa znowu zesrała się przed danymi ( 2 min) cała bossa, tak to jest z marnej jakości brokiem MM
"Fundamenty tworza trendy a cena porusza sie w techniczny sposob. Jedno drugiego nie wyklucza"
ZielonaMgiełka
ZielonaMgiełka
Używam BossaFX od 2 lat i wydaje mi się że to niezły broker. Jeżeli chodzi o NFP z piątku to u mnie wszystko chodziło płynnie.uciekinier pisze:he,he bossa znowu zesrała się przed danymi ( 2 min) cała bossa, tak to jest z marnej jakości brokiem MM
- uciekinier
- Pasjonat
Chłopie, bzdury pociskasz. Wejdz na DayTradyng z dnia 05.lipca i poczytaj jak wszyscy któży mieli Bosse mogli handlowaćbambus pisze:Używam BossaFX od 2 lat i wydaje mi się że to niezły broker. Jeżeli chodzi o NFP z piątku to u mnie wszystko chodziło płynnie.uciekinier pisze:he,he bossa znowu zesrała się przed danymi ( 2 min) cała bossa, tak to jest z marnej jakości brokiem MM

"Fundamenty tworza trendy a cena porusza sie w techniczny sposob. Jedno drugiego nie wyklucza"
ZielonaMgiełka
ZielonaMgiełka
uciekinier pisze:Chłopie, bzdury pociskasz. Wejdz na DayTradyng z dnia 05.lipca i poczytaj jak wszyscy któży mieli Bosse mogli handlowaćbambus pisze:Używam BossaFX od 2 lat i wydaje mi się że to niezły broker. Jeżeli chodzi o NFP z piątku to u mnie wszystko chodziło płynnie.uciekinier pisze:he,he bossa znowu zesrała się przed danymi ( 2 min) cała bossa, tak to jest z marnej jakości brokiem MMJedynie chyba telefonicznie
I nie wieże że u kilku osób bossa stała a u ciebie śmigała. No chyba że takie códa to tylko w BOSSE ,nastepnym códem bossy pewnie będą inne notowania dla każdego
Ja mówię o sobie, że było dobrze, jak będzie źle to zmienię brokera lub przestanę grać u niego. Puki co naprawdę gra mi się dobrze nawet podczas danych. Może to jest kwestia tego ze gram wielkością 0.5 do 1 lota. Po za tym po co siedzicie u tego broka jeżeli taki cienki jest, nie kumam???
- uciekinier
- Pasjonat
A czy ja , gdzieś napisałem że gram w bossie, na szczęście dawno już nie jestem z bossą co wiecej zastanawiam się co innych trzyma u takiej miernoty jaką jest bossa. I jak ktoś tam wcześniej napisał ,że PIT całkiem jest to możliwe, ale ja bym jeszcze dodał- naiwność,głupota, przyzwyczajenie,brak odwagi do zmiany ,no bo napewno nie bezawaryjność, niskie spreedy, brak konfliktu interesów między brokiem a graczem
Tak ,czy inaczej życzę powodzenia i szczęscia, oj .... a będzie potrzebne
i to sporo.

Tak ,czy inaczej życzę powodzenia i szczęscia, oj .... a będzie potrzebne

ZielonaMgiełka
ZielonaMgiełka
Od 29 lipca w "tabeli opłat i prowizji" pojawiła się nowa pozycja:
Prowizja za otwarcie pozycji na Equity CFD: 0,25% wartości zlecenia min. 10 PLN
Prowizja za zamknięcie pozycji na Equity CFD**: 0,25% wartości zlecenia min. 10 PLN
(**) Prowizja od zamknięcia transakcji pobierana jest z góry tj. z chwilą otwarcia pozycji i obliczana jest od wartości transakcji z chwili otwarcia.
Prowizja za otwarcie pozycji na Equity CFD: 0,25% wartości zlecenia min. 10 PLN
Prowizja za zamknięcie pozycji na Equity CFD**: 0,25% wartości zlecenia min. 10 PLN
(**) Prowizja od zamknięcia transakcji pobierana jest z góry tj. z chwilą otwarcia pozycji i obliczana jest od wartości transakcji z chwili otwarcia.
witam
nie wiem jak dla innych ale bossa zaczyna irytować. mam rachunek w bosie i bre- nawet właśnie teraz mam oba włączone. w boss 1.3161w bre już 1.3156 i lata a w bossa dobre kilka sekunt wstrzymane kwotowania. zdarzyło się nawet na rynku bez ważnych info 10 pip różnicy. fakt boss to nie xtb gdzie wywalą stopa o 1 pip poza słupkiem, ale to jednak mm. nie straciłem na tym ale dla infa innych- skalping na -
-- pn 05-08-2013, 17:43 --
a tutaj ( w załączniku) widać różnice, 20pip jak dla mnie trochę duże ale jestem amator
-- pn 05-08-2013, 18:03 --
nie wiem jak dla innych ale bossa zaczyna irytować. mam rachunek w bosie i bre- nawet właśnie teraz mam oba włączone. w boss 1.3161w bre już 1.3156 i lata a w bossa dobre kilka sekunt wstrzymane kwotowania. zdarzyło się nawet na rynku bez ważnych info 10 pip różnicy. fakt boss to nie xtb gdzie wywalą stopa o 1 pip poza słupkiem, ale to jednak mm. nie straciłem na tym ale dla infa innych- skalping na -
a tutaj ( w załączniku) widać różnice, 20pip jak dla mnie trochę duże ale jestem amator
-- pn 05-08-2013, 18:03 --
to jest h4arturd pisze:witam
Czy na koncie z mikrolotami można coś zrobić aby można było otwierać więcej niż 10 pozycji?
Pozdrawiam
Pozdrawiam