za łatwo to poszło w górę...Nowy123 pisze:
1550 hmm nie tak latwo bedzie bedzie bujac jak szczytujemy nie tak od razu na poczatek 1600 wspracie
edzio bachnol w systema target teraz niech pomotaja i na S sygnala daja
DayTrading: Wtorek 16.07.2013
Re: DayTrading: Wtorek 16.07.2013
Nec Hercules contra plures...
spoko jedziemy w dol teraz
EDZIU KANGARO
-- Dodano: wt 16-07-2013, 21:03 --
USD CAD ze nie kukalem taki dobry sygnal byl hrrr
-- Dodano: wt 16-07-2013, 21:05 --
USD CAD pod L kukam na sysa

-- Dodano: wt 16-07-2013, 21:03 --
USD CAD ze nie kukalem taki dobry sygnal byl hrrr
-- Dodano: wt 16-07-2013, 21:05 --
USD CAD pod L kukam na sysa

-
- Bywalec
no to teraz kangur troche odpocznie i po występie Bena zejdzie z Gór Wododziałowych 

"Czas to najlepsza cenzura, a cierpliwość - najdoskonalszy nauczyciel" - Chopin
- richard.cali
- Pasjonat
nie sugeruj się wpisami marekDt, to prawdziwy psychol...starsi użytkownicy znają jego wyczyny...termometr123 pisze:dokładnie i też bardzo liczę na środę z nastawieniem na grubą krótką pozycję na eurusdByło 7.5% - czyli aktualnie tyle ile oczekiwano i tyle w ile rząd chiński celuje. Spekulacje były na 7.2-7.4 dość liczne,
Premier Chin sam wspomniał o 7% - Najwięcej prognoz było 7.5% - jest 7.5%
a to oznacza, że gospodarka Australii powinna się utrzymać... póki co.
Nowa Polityka Chińskiego rządu to Polityka zrównoważonego rozwoju... więc tempo PKB w przyszłości powinno...być mniejsze...
AUD chwilowo h4-d1- może być wyprzedany... z dwóch powodów. (FED i CHINY)
FED nie ma mocnych danych z gospodarki US do zatrzymania luzowania... więc to woda na młyn dla parkietów i przyszła słabość dolara...
Co mnie cieszy, to to, że korelacja będzie normalna - dobre dane z US (sprzedaż detaliczna, bezrobocie, PKB i inne) - to umocnienie się USD względem innych walut... Bo będzie ciśnienie na FED by ograniczać program luzowania...
Jeśli rynek wykona taki ruch jak przewiduje - będzie bardzo łatwo zająć dobrą pozycję....
wyrównuje ostatnie rachunki zanim opuszcze to posiedzenie mędrców nijakich, a patrz Kermit myśli że jest wyjątkowy, nie jesteś, takich jak ty looserów było tu na dziesiątki kolego
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga
2013- Team Zeussa

2013- Team Zeussa

jeszcz pod podbicie SP500 podryg jakis wzebrali wyzej sobie wyzej Eski i esek SL 

no właśnie tak patrze co do za podrygiNowy123 pisze:jeszcz pod podbicie SP500 podryg jakis wzebrali wyzej sobie wyzej Eski i esek SL

Nec Hercules contra plures...
mam inne zdanieeltondrzon pisze:no to teraz kangur troche odpocznie i po występie Bena zejdzie z Gór Wododziałowych
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
o 23.15 może jeszcze szarpnąć
John Williams z FOMC będzie przemawiał
John Williams z FOMC będzie przemawiał
- richard.cali
- Pasjonat
Bemowo1 pisze:mam inne zdanieeltondrzon pisze:no to teraz kangur troche odpocznie i po występie Bena zejdzie z Gór Wododziałowych
Ponieważ w końcu ktoś ma inne zdanie, w tym momecie obecność moja na tym wątku wydaje się niepotrzebna,,, rezygnuje i nawet poprosze o ban, bo tutaj nie wpisze już ani zdania, moje rachunki zostały wyrównane i życzę wszystkim powodzenia na FX
Richard
Jednakże priv pozostanie dla tych zdyscyplinowanych szukających odpowiedzi...
To by było tyle od Ryśka, hej
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
2013- Team Zeussa

2013- Team Zeussa

Nie rób nam tego Rychurichard.cali pisze:Bemowo1 pisze:mam inne zdanieeltondrzon pisze:no to teraz kangur troche odpocznie i po występie Bena zejdzie z Gór Wododziałowych
Ponieważ w końcu ktoś ma inne zdanie, w tym momecie obecność moja na tym wątku wydaje się niepotrzebna,,, rezygnuje i nawet poprosze o ban, bo tutaj nie wpisze już ani zdania, moje rachunki zostały wyrównane i życzę wszystkim powodzenia na FX
Richard
Jednakże priv pozostanie dla tych zdyscyplinowanych szukających odpowiedzi...
To by było tyle od Ryśka, hej