DayTrading: Wtorek 16.07.2013
Re: DayTrading: Wtorek 16.07.2013
a ja bym powiedział z kontekście danych że odwrotnie - kabel żadne chamstwo, bo jednak CPI było wyższe od poprzedniego, a ZEW niższy niż prognozy i niż poprzednio
Nec Hercules contra plures...
edku t osamo akcja gorsze dane lekko w dol i odwrot bo ulica juz pewne SBemowo1 pisze:lukweb pisze:
normalnie chamstwo dzisiaj na tym edku..
a uj to niech mie nie wkur.... za wczoraj lepiej
edek, żadne chamstwo, kabel tak
ja już dzisiaj odpuściłem sobie, loteria, loteria. czekam na odpowiednie miejsce

teraz czekam na dane z USa czy jak beda gorsze to zroibia podobnie w droga strone

edek,
znam to miejsce....
znam to miejsce....
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- Tommy_Boss
- Pasjonat
Może to wywoła uśmiech ale co to jest ( short sqqz )???Nowy123 pisze:edku t osamo akcja gorsze dane lekko w dol i odwrot bo ulica juz pewne SBemowo1 pisze:lukweb pisze:
ja już dzisiaj odpuściłem sobie, loteria, loteria. czekam na odpowiednie miejscei short sqqz
teraz czekam na dane z USa czy jak beda gorsze to zroibia podobnie w droga strone![]()
![]()
i RISK OFF wraz z SP500 w dol
BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
edku t osamo akcja gorsze dane lekko w dol i odwrot bo ulica juz pewne STommy_Boss pisze:Nowy123 pisze:[quote="Bemowo1quote="lukweb"]
ja już dzisiaj odpuściłem sobie, loteria, loteria. czekam na odpowiednie miejsce

teraz czekam na dane z USa czy jak beda gorsze to zroibia podobnie w droga strone

Może to wywoła uśmiech ale co to jest ( short sqqz )???[/quote]
http://en.wikipedia.org/wiki/Short_squeeze
Nowy123 pisze: Może to wywoła uśmiech ale co to jest ( short sqqz )???
http://en.wikipedia.org/wiki/Short_squeeze[/quote]
tez sie wlasnie nad tym zastanawialem i chcialem zapytac, wiec nie jestes sam..
- richard.cali
- Pasjonat
a ja nie znam i nie wiem o jakim miejscu piszesz, opór H4 leży na 1.31338, czy zostanie pokonany, jak myślisz? jaki kolejny cel?Bemowo1 pisze:edek,
znam to miejsce....
czytałem twoje wpisy, że zgłaszasz się po gotówkę do brokera, można z nich wywnioskować, że ta sytuacja cię zaskoczyła czyli dokonujesz pierwszej wypłaty, obyś to w plecak zmieścił, przecież tyle już zarobiłeś

"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga
2013- Team Zeussa

2013- Team Zeussa

czekasz na jutrzejszego Bena? czy dzisiaj obstawiasz jakis nagly skok?atlanticos pisze:tak... z TP1 3.30 i TP2 3.32Arturm21 pisze:żaba trzymasz jeszcze L na usdpln?
- richard.cali
- Pasjonat
może nagły skok z budynku, będzie ziolona plama wtedy...kiela pisze:czekasz na jutrzejszego Bena? czy dzisiaj obstawiasz jakis nagly skok?atlanticos pisze:tak... z TP1 3.30 i TP2 3.32Arturm21 pisze:żaba trzymasz jeszcze L na usdpln?
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
2013- Team Zeussa

2013- Team Zeussa

byki slabna n aEDZI I KANGURZE ale te dane jeszcze z usa moze na HT jakims lub na danych w S
sie wskoczy