Szkolenia - Czy warto?
Re: Szkolenia - Czy warto?
zealot - jedynym problemem jest brak pojęcia co po niektórych "mondrych", że można być skutecznym traderem z pominięciem lub z marginalnym wsparciem AF. 
Ja nie zakrzykuję każdego AFiarza, grasz w oparciu o AF i duże TF? Git, a ja gram małe TF + TL bez AF, mogę żyć, mogę coś powiedzieć o swojej grze?
Przerabiałeś? Zapewne, ale jest istotna różnica w "uczyłem się", a "nauczyłem się".

Ja nie zakrzykuję każdego AFiarza, grasz w oparciu o AF i duże TF? Git, a ja gram małe TF + TL bez AF, mogę żyć, mogę coś powiedzieć o swojej grze?
Przerabiałeś? Zapewne, ale jest istotna różnica w "uczyłem się", a "nauczyłem się".
A mi to wszystko przypomina jazde samochodem przez mlodych, gniewnych  Zrobia prawo jazdy, nabija kilka tysiecy kilometrow i uwazaja sie za mistrzow kierownicy, bo juz ruszaja bez "kangurka".
 Zrobia prawo jazdy, nabija kilka tysiecy kilometrow i uwazaja sie za mistrzow kierownicy, bo juz ruszaja bez "kangurka".
I teraz jak chce sie ktos podszkolic to czy pojdzie do firmy "noname", zalozonej przez "mistrzow" czy wbierze kurs, gdzie instruktorem bedzie Czopik, Kuchar badz Kajetanowicz. Wybor chyba oczywisty i bez problemowa weryfikacja co do umiejetnosci prowadzacego. Chyba kazdy posiada choc troche rozumu aby odroznic powazne szkolenie od naciagactwa, a moze sie myle 

PS. Nie szkolenie a sygnaly http://forex-nawigator.biz/forum/naked- ... ml#p602131 

Po co sprzedawac sygnaly jak w jeden dzien robi sie tysiaka, czyzby byla juz taka chciwosc wsrod mlodego pokolenia, ze tysiak to za malo

Zrobia prawo jazdy, nabija kilka tysiecy kilometrow i uwazaja sie za mistrzow kierownicy, bo juz ruszaja bez "kangurka".
 Zrobia prawo jazdy, nabija kilka tysiecy kilometrow i uwazaja sie za mistrzow kierownicy, bo juz ruszaja bez "kangurka".I teraz jak chce sie ktos podszkolic to czy pojdzie do firmy "noname", zalozonej przez "mistrzow" czy wbierze kurs, gdzie instruktorem bedzie Czopik, Kuchar badz Kajetanowicz. Wybor chyba oczywisty i bez problemowa weryfikacja co do umiejetnosci prowadzacego. Chyba kazdy posiada choc troche rozumu aby odroznic powazne szkolenie od naciagactwa, a moze sie myle

PS. Nie szkolenie a sygnaly http://forex-nawigator.biz/forum/naked- ... ml#p602131

Po co sprzedawac sygnaly jak w jeden dzien robi sie tysiaka, czyzby byla juz taka chciwosc wsrod mlodego pokolenia, ze tysiak to za malo

Maciej dał się ponieśc emocjom.. uuuu nieładnie.. 
luuuz Maćku. Jesteś zagorzałym wielbicielem samokształcenia..
dla osób które chcą się coś dowiedzieć w temacie harmonii rynku, jak to działa i analizy dużych graczy zapraszam do kontaktu http://www.herofx.pl/kontakt/.
wskazówki, rady, na podstawie tylko wlasnego doświadczenia. Gra czysto techniczna i pod dane fundamentalne.
Piątka dla wielkich graczy!

luuuz Maćku. Jesteś zagorzałym wielbicielem samokształcenia..
dla osób które chcą się coś dowiedzieć w temacie harmonii rynku, jak to działa i analizy dużych graczy zapraszam do kontaktu http://www.herofx.pl/kontakt/.
wskazówki, rady, na podstawie tylko wlasnego doświadczenia. Gra czysto techniczna i pod dane fundamentalne.
Piątka dla wielkich graczy!
herofx.pl skoro oprócz darmowych szkoleń jesteście także dostawcami sygnałów to może jednak pokażcie jakiś rachunek realny podłączony pod myfxbook ?
Na kiedy planujecie webinar ? chętnie przyjdę i posłucham.

Na kiedy planujecie webinar ? chętnie przyjdę i posłucham.
- silveRbull
- Pasjonat 
Witam
Pozdrawiam

Może być staetment. Trzeba pokazać i koniec. Takie są zasady. A z drugiej strony, jaką szkołę reprezentujecie? Jesteście wychowankami jakiegoś konkretnego nauczyciela czy samoukami?statik pisze:herofx.pl skoro oprócz darmowych szkoleń jesteście także dostawcami sygnałów to może jednak pokażcie jakiś rachunek realny podłączony pod myfxbook ?.
Pozdrawiam
spokojnie, poinformujemy o kontach Pamm w swoim czasie( jak narazie kwesita dogadania sie z brokerem, szczegolnie wazne do mojego scalpu), Pc amator cytuje nie nas a innego użytkownika. To proś tego użytkownika.
Zostanie pokazane gdy zostanie umowa i program licencyjny sciagniety do webinarow, nie orientujecie sie najwyrazniej w temacie więc przyblize, to nie jest proste jakby się mogło wydawać. to ma działac a nie zawodzić a zdrugiej strony skoro nie bierzemy $ za to, to też byśmy nie dokładali do tego.
Zapraszam do posluchania, Baa. nawet pytania można bedzie zadawac

Zostanie pokazane gdy zostanie umowa i program licencyjny sciagniety do webinarow, nie orientujecie sie najwyrazniej w temacie więc przyblize, to nie jest proste jakby się mogło wydawać. to ma działac a nie zawodzić a zdrugiej strony skoro nie bierzemy $ za to, to też byśmy nie dokładali do tego.
Zapraszam do posluchania, Baa. nawet pytania można bedzie zadawac
- silveRbull
- Pasjonat 
Witam 
Tak zacytowałem, ale chodzi o was. Jak dla mnie to sprawa prosta. W każdej chwili mogę pobrać swój wyciąg transakcji z konta. A co to za broker?
Pozdrawiam

Tak zacytowałem, ale chodzi o was. Jak dla mnie to sprawa prosta. W każdej chwili mogę pobrać swój wyciąg transakcji z konta. A co to za broker?
Pozdrawiam
Dukascopy( brane pod uwage), szkoda ze nie ma Armada, alpari, i w ostateczzznosci nieszczęsne XTB

W Dukascopy założenie konta PAMM to nie taka prosta sprawa, od razu ostrzegam.
No i niestety, na tę chwilę nie ma możliwości publicznego prezentowania wyników (rankingi, myfxbooki, etc.). A XTB chyba nie oferuje PAMM i chodzi o social trading?

No i niestety, na tę chwilę nie ma możliwości publicznego prezentowania wyników (rankingi, myfxbooki, etc.). A XTB chyba nie oferuje PAMM i chodzi o social trading?
ForexClub.pl
- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
						- Forex Club Tools
- Program Podatek 7.0
- RABATY PROWIZJI
| IC Markets (-21%) | Tickmill (-10%) | XTB (Pakiet książek) | Dukascopy (narzędzia do JForex) | LMAX (-20%) | FxPro (do -15%)
Zapraszamy do kontaktu
Zaklładajcie pamm-a w Alpari - nakbardziej rozwiniete - działają od lat z pamami.
I wcale nie trzeba mieć wybitnych wyników tylko dośc powtarzalne kilkadziesiąt % rocznie. Pod lidera podpięte ok 2.000.000 $ mimo że gra zadko [pewnie D1/h4] a i wyniki " bardzo realne" tyle że dość powtarzalne i to ludzie kupują.

I wcale nie trzeba mieć wybitnych wyników tylko dośc powtarzalne kilkadziesiąt % rocznie. Pod lidera podpięte ok 2.000.000 $ mimo że gra zadko [pewnie D1/h4] a i wyniki " bardzo realne" tyle że dość powtarzalne i to ludzie kupują.