przekopiowałem i dało radę dzięki za podpowiedź pozdrawiamjuliasent pisze:Czy ktoś może powiedzieć programistom MetaQuotes, aby zamiast blokowania funkcjonalności third-party zabrali się za łatanie bugów w tym swoim programie?
Kolejny build i znowu problemy. Build 509: przy zmianie profilu okienko, które było na full kurczy się do predefiniowanych rozmiarów - sam wykres, bo rozmiar okienka pozostaje taki, jak był.
Screenshot w załączniku (ten akurat jest z platformy BOŚ, bo zgłaszam problem wszystkim brokerom naraz, u których mam konta).
-- pn 01-07-2013, 14:19 --
ja również nie mogłam zainstalować, wtedy po prostu przekopiowałam całą strukturę katalogu BRE do nowego folderu np. BRE2 a potem zrobiłam linki do folderów pierwszego BRE, aby współdzielić szablony, profile, wskaźniki itp.nortonx pisze:Witam, mam takie pytanie jak mam zainstalować kilka platform mt4 Bre ??? innych brokerów da się bez problemu wielokrotnie zainstalować a w bre nie bardzo może ktoś udzielić rozwiązania ??? tylko proszę bez wypowiedzi typu musi być inny folder itp
Czasem może być problem po aktualizacji BRE Smart Orders, ale wtedy po prostu przekopiowuję zaktualizowane dll-ki do drugiego katalogu i jest ok.
Poza tym wszystko działa bez problemu, zawieram rzeczywiste transakcje z obu instancji.
mForex ECN (wcześniej BRE Forex)
Re: BRE Forex ECN
„Biedni wolą wynagrodzenie za czas pracy, Bogaci wolą wynagrodzenie za wyniki pracy”
Rozwiązanie problem dzięki innemu pliku instalacyjnego do pobrania z:nortonx pisze:Witam, mam takie pytanie jak mam zainstalować kilka platform mt4 Bre ??? innych brokerów da się bez problemu wielokrotnie zainstalować a w bre nie bardzo może ktoś udzielić rozwiązania ??? tylko proszę bez wypowiedzi typu musi być inny folder itp
http://breforex.pl/Media/Default/Instal ... nstall.exe
Pozdrawiam,
Nieoficjalny helper BRE Forex ECN

zlecenia z limitem na dowolnym poziomie ?
Pytanie do BRE FX ECN:
Czy planujecie rozszerzyć aplikację BRe Smart Orders, tak aby można było składać zlecenia z limitem na dowolnym poziomie ( tak, jak na normalnych rynkach - w tym w ECNach - być powinno), ewentualnie czy rozważacie umożliwienie klientom dostępu do BRE Forex ECN za pomocą innych niż MT4 aplikacji, nie ograniczających poziomów w zlecaniach z limitem ( jak np. ProTrader) ?
Czy planujecie rozszerzyć aplikację BRe Smart Orders, tak aby można było składać zlecenia z limitem na dowolnym poziomie ( tak, jak na normalnych rynkach - w tym w ECNach - być powinno), ewentualnie czy rozważacie umożliwienie klientom dostępu do BRE Forex ECN za pomocą innych niż MT4 aplikacji, nie ograniczających poziomów w zlecaniach z limitem ( jak np. ProTrader) ?
I znowu dziura w ważnym momencie... 
14:13 - 14:15 145 punktów DC1 i DC2 to jednak chyba za mało!?

Jeżeli chcesz odnieść sukces, naucz się cenić ludzi.
- BRE FX ECN
- Gaduła
Moglibyśmy prosić o więcej szczegółów odnośnie powyższej uwagi (instrument, serwer, brakujący przedział)?mike_05 pisze:I znowu dziura w ważnym momencie...
W czasie danych serwery nie miały najmniejszej przerwy w działaniu, a na naszych wykresach nie widzimy przerw czasowych (jest luka cenowa, ale to oczywiście wynikało z reakcji na dane).
Pozdrawiamy
EURUSD największa luka ze wszystkich 9-ciu jakie przeglądałem. Najmniejsza 1,5 pipsa, największa 8,5 pipsa. U was rekord 14,5.
Nie nagrałem ekranu, ale dane przez pewien czas nie napływały i było to około pół minuty 14:14 14:15.
Można by tu zrzucić tekstowo ticki z tych 2 minut?
Nie nagrałem ekranu, ale dane przez pewien czas nie napływały i było to około pół minuty 14:14 14:15.
Można by tu zrzucić tekstowo ticki z tych 2 minut?
Jeżeli chcesz odnieść sukces, naucz się cenić ludzi.
głębokość rynku
Wierm ze jest dostępne api dla głębokości rynku więc może ktoś skonstruował coś co wyświetlało by głębokość rynku w sposób bardziej czytelny niż w BSO ?
jest pipnie
Ktoś chętny do bycia osobą polecającą ?
Planuje jutro założyć konto mini a trwa promocja 100 do konta za 400 prowizji wygenerowanej przez osobę poleconą... Więc zapraszam na priv z numerem identyfikacyjnym 

Market action discounts everything
Szczerze polecam BRE Forex ECN i wiadomość też poszła na privneonisan pisze:Ktoś chętny do bycia osobą polecającą ?Planuje jutro założyć konto mini a trwa promocja 100 do konta za 400 prowizji wygenerowanej przez osobę poleconą... Więc zapraszam na priv z numerem identyfikacyjnym

Polecam bezinteresownie 

Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.