mForex ECN (wcześniej BRE Forex)

Oferta brokererów rynku walutowego Forex oraz opinie użytkowników na ich temat.

Co myślisz na temat tego brokera?

Zdecydowanie polecam
2
9%
Poza paroma minusami są ok
8
36%
Przeciętny
6
27%
Mają wiele wad
3
14%
Stanowczo odradzam
3
14%

Liczba głosów: 22

Awatar użytkownika
nortonx
Stały bywalec
Stały bywalec

Re: BRE Forex ECN

Nieprzeczytany post autor: nortonx »

juliasent pisze:Czy ktoś może powiedzieć programistom MetaQuotes, aby zamiast blokowania funkcjonalności third-party zabrali się za łatanie bugów w tym swoim programie?

Kolejny build i znowu problemy. Build 509: przy zmianie profilu okienko, które było na full kurczy się do predefiniowanych rozmiarów - sam wykres, bo rozmiar okienka pozostaje taki, jak był.

Screenshot w załączniku (ten akurat jest z platformy BOŚ, bo zgłaszam problem wszystkim brokerom naraz, u których mam konta).

-- pn 01-07-2013, 14:19 --
nortonx pisze:Witam, mam takie pytanie jak mam zainstalować kilka platform mt4 Bre ??? innych brokerów da się bez problemu wielokrotnie zainstalować a w bre nie bardzo może ktoś udzielić rozwiązania ??? tylko proszę bez wypowiedzi typu musi być inny folder itp
ja również nie mogłam zainstalować, wtedy po prostu przekopiowałam całą strukturę katalogu BRE do nowego folderu np. BRE2 a potem zrobiłam linki do folderów pierwszego BRE, aby współdzielić szablony, profile, wskaźniki itp.
Czasem może być problem po aktualizacji BRE Smart Orders, ale wtedy po prostu przekopiowuję zaktualizowane dll-ki do drugiego katalogu i jest ok.

Poza tym wszystko działa bez problemu, zawieram rzeczywiste transakcje z obu instancji.
przekopiowałem i dało radę dzięki za podpowiedź pozdrawiam
„Biedni wolą wynagrodzenie za czas pracy, Bogaci wolą wynagrodzenie za wyniki pracy”

Awatar użytkownika
reQuorter
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: reQuorter »

nortonx pisze:Witam, mam takie pytanie jak mam zainstalować kilka platform mt4 Bre ??? innych brokerów da się bez problemu wielokrotnie zainstalować a w bre nie bardzo może ktoś udzielić rozwiązania ??? tylko proszę bez wypowiedzi typu musi być inny folder itp
Rozwiązanie problem dzięki innemu pliku instalacyjnego do pobrania z:

http://breforex.pl/Media/Default/Instal ... nstall.exe

Pozdrawiam,
Nieoficjalny helper BRE Forex ECN :mrgreen:

rem
Gaduła
Gaduła

zlecenia z limitem na dowolnym poziomie ?

Nieprzeczytany post autor: rem »

Pytanie do BRE FX ECN:
Czy planujecie rozszerzyć aplikację BRe Smart Orders, tak aby można było składać zlecenia z limitem na dowolnym poziomie ( tak, jak na normalnych rynkach - w tym w ECNach - być powinno), ewentualnie czy rozważacie umożliwienie klientom dostępu do BRE Forex ECN za pomocą innych niż MT4 aplikacji, nie ograniczających poziomów w zlecaniach z limitem ( jak np. ProTrader) ?

Awatar użytkownika
mike_05
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: mike_05 »

I znowu dziura w ważnym momencie... :584:
14:13 - 14:15 145 punktów
gapa.PNG
DC1 i DC2 to jednak chyba za mało!?
Jeżeli chcesz odnieść sukces, naucz się cenić ludzi.

Awatar użytkownika
BRE FX ECN
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: BRE FX ECN »

mike_05 pisze:I znowu dziura w ważnym momencie... :584:
14:13 - 14:15 145 punktów
gapa.PNG
DC1 i DC2 to jednak chyba za mało!?
Moglibyśmy prosić o więcej szczegółów odnośnie powyższej uwagi (instrument, serwer, brakujący przedział)?

W czasie danych serwery nie miały najmniejszej przerwy w działaniu, a na naszych wykresach nie widzimy przerw czasowych (jest luka cenowa, ale to oczywiście wynikało z reakcji na dane).

Pozdrawiamy
mForex ECN
email: kontakt@mforex.pl
Infolinia: (22)6974774

Awatar użytkownika
mike_05
Maniak
Maniak

Nieprzeczytany post autor: mike_05 »

EURUSD największa luka ze wszystkich 9-ciu jakie przeglądałem. Najmniejsza 1,5 pipsa, największa 8,5 pipsa. U was rekord 14,5.
Nie nagrałem ekranu, ale dane przez pewien czas nie napływały i było to około pół minuty 14:14 14:15.

Można by tu zrzucić tekstowo ticki z tych 2 minut?
Jeżeli chcesz odnieść sukces, naucz się cenić ludzi.

Awatar użytkownika
drulaka
Gaduła
Gaduła

głębokość rynku

Nieprzeczytany post autor: drulaka »

Wierm ze jest dostępne api dla głębokości rynku więc może ktoś skonstruował coś co wyświetlało by głębokość rynku w sposób bardziej czytelny niż w BSO ?
jest pipnie

Awatar użytkownika
neonisan
Gaduła
Gaduła

Nieprzeczytany post autor: neonisan »

Ktoś chętny do bycia osobą polecającą ? :) Planuje jutro założyć konto mini a trwa promocja 100 do konta za 400 prowizji wygenerowanej przez osobę poleconą... Więc zapraszam na priv z numerem identyfikacyjnym :mrgreen:
Market action discounts everything

Awatar użytkownika
reQuorter
Stały bywalec
Stały bywalec

Nieprzeczytany post autor: reQuorter »

neonisan pisze:Ktoś chętny do bycia osobą polecającą ? :) Planuje jutro założyć konto mini a trwa promocja 100 do konta za 400 prowizji wygenerowanej przez osobę poleconą... Więc zapraszam na priv z numerem identyfikacyjnym :mrgreen:
Szczerze polecam BRE Forex ECN i wiadomość też poszła na priv :564:

Awatar użytkownika
cytrynek
Pasjonat
Pasjonat

Nieprzeczytany post autor: cytrynek »

Polecam bezinteresownie :)
Zamieszczane przeze mnie analizy i opinie są wyłącznie moim subiektywnym spojrzeniem na rynek i nie stanowią żadnych rekomendacji. Podejmowanie na ich podstawie decyzji inwestycyjnych odbywa się na własną odpowiedzialność inwestora.

ODPOWIEDZ