i koniec wzrostów, mi na dzisiaj trejdu wystarczymaassk pisze:żenada, byście dali jakies fotki ze swoich wejść, żeby ktoś się może tutaj czegoś ciekawego/nowego nauczył.
ale nie... ciągle tylko czyja racja najmojsza
DayTrading: Piątek 12.07.2013
Re: DayTrading: Piątek 12.07.2013
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
- ForexTig3r
- Maniak
A co ty na wybory idzieszmaassk pisze:Jeśli chodzi o ostatnią wróżbe to jestem za Ryczardem, sam w eLki powchodziłem po 1.3018
i czekam na sporo wyżej

Przedstaw swój punkt widzenia opierając się o wykres AT i fundamenty - a więc jakieś uzasadnienie.
Pozdr
L z dziś mam na 3130, pewnie dobiją do 3200 - konsola.Bemowo1 pisze:i koniec wzrostów, mi na dzisiaj trejdu wystarczymaassk pisze:żenada, byście dali jakies fotki ze swoich wejść, żeby ktoś się może tutaj czegoś ciekawego/nowego nauczył.
* z moich wiadomości wynika iż do do 2755.Bemowo1 pisze:Pamiętasz jełopie przy 1.3062 wspominałeś o tym, że edek up, kurs spadł do 1.30.richard.cali pisze: te dwa durnie Bemowo i Tiger...bez komentarza
Był na forum twój koleg wirtp, rynek już go zweryfikował. Niczym się od niego nie różnisz.
Nie rozumiesz nawet pojęcia skróconej fali 5 ćwoku
Nie ma sensu Bemowo, czemu jeszcze czytasz jego posty

Ostatnio zmieniony 12 lip 2013, 16:47 przez ForexTig3r, łącznie zmieniany 1 raz.
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
- richard.cali
- Pasjonat
żartujesz jak z całym FX twoim, trenuje i zlazłem koło 100kg...puściłbym ciebie na sparing z kilkowa niedzwiedziami...jeśli waga to nie problemBemowo1 pisze:to chodź się sprawdzimyrichard.cali pisze:wiesz o co bym ciebie skrócił Bemowo sam na sam ze mną 120kg...nie zmylaj kierunku...
kolesie napieprzali w grupie Salety, nogi, rece, wszystko chodzi...
Ostatnio zmieniony 12 lip 2013, 16:47 przez richard.cali, łącznie zmieniany 1 raz.
"Analitycy i brokerzy pozostają, zmieniają się tylko inwestorzy"...Mr. Wong Hong Kong sierpień 2010
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga
2013- Team Zeussa
W 2012 ZEUSS obalił tezę Wonga

2013- Team Zeussa

L z dziś mam na 3130, pewnie dobiją do 3200 - konsola.[/quote]ForexTig3r pisze:
i koniec wzrostów, mi na dzisiaj trejdu wystarczy
rzeźbienie w gów... teraz
- konsola.[/quote]
prawdopodobnie
- ForexTig3r
- Maniak
3067 - 3075 opór możliwe też że zjadą....
Przedstawione, poglądy, oceny i wnioski są wyrazem osobistych poglądów autora i nie mają charakteru rekomendacji. Wyłączną odpowiedzialność za decyzje inwestycyjne, podjęte i z wykorzystaniem wniosków w nich zawartych, ponosi inwestor.
subsilver2 趋势线
subsilver2 趋势线
richard.cali pisze:
puściłbym ciebie na sparing z kilkowa niedzwiedziami...jeśli waga to nie problem
leszcz barowy, nawet jaj nie masz cioto. Kolegami się zasłaniasz
a proszę.ForexTig3r pisze:A co ty na wybory idzieszmaassk pisze:Jeśli chodzi o ostatnią wróżbe to jestem za Ryczardem, sam w eLki powchodziłem po 1.3018
i czekam na sporo wyżej, wpadasz tutaj chyba dość rzadko, wiec ogranicz sobie takich tekstów jak już coś masz pisać.
Przedstaw swój punkt widzenia opierając się o wykres AT i fundamenty - a więc jakieś uzasadnienie.
Pozdr
-- Dodano: 12 lip 2013, 16:44 --
L z dziś mam na 3130, pewnie dobiją do 3200 - konsola.Bemowo1 pisze:i koniec wzrostów, mi na dzisiaj trejdu wystarczymaassk pisze:żenada, byście dali jakies fotki ze swoich wejść, żeby ktoś się może tutaj czegoś ciekawego/nowego nauczył.
Duzy wolumen raczej tylko w tej różowej strefie na dole, tam też mniej wiecej teraz wszedłem w L.
Dotarlismy szybko do 1 niebieskiego oporu. Jednym zamachem go nie przebijemy więc może dokupie eLek jak spadniemy gdzieś niżej teraz.
Liczę na wizytę w jednym z wyżej położonych oporów, 1.3117 lub może wyzej.
- Tommy_Boss
- Pasjonat
uJEK I eJAK do PIEKŁAAAA!!!!!!!!!!! tak mi sie marzy bo w S-kach siedzę 

BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
tylko skalp to co odwalala to maskra jakas ale piatek norma nie zostaje z pozycjami pod chiny na weekendaTommy_Boss pisze:uJEK I eJAK do PIEKŁAAAA!!!!!!!!!!! tak mi sie marzy bo w S-kach siedzę
rysne temata po sejis Londynskiej ja ksie spokoj zrobi
- Tommy_Boss
- Pasjonat
" JAK JA NIE CIERPIĘ PIĄTKU "
Zawsze po dopie klapsa od rynku dostaje
Miłego WEEKENDU życzę !!!!!!!!!!

Zawsze po dopie klapsa od rynku dostaje

Miłego WEEKENDU życzę !!!!!!!!!!

BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!