DayTrading: Piątek 12.07.2013
Re: DayTrading: Piątek 12.07.2013
MORGANY LEPIEJ OD OCZEKIWAN przecież to bylo pewne
Nowy123 pisze:pisalem ze S na kiwi i AUD tylko ze KIWI sie cos ociagalTommy_Boss pisze:Audi jak dało czadu a mnie nie było
Edek dalej żenada !!!
A jak na to wpadłeś? (tylko bez nerw to nie ironia) jak byś mógł pokazać jakiś wykresik to będę zobowiązany

ponieważ jest zgrupowanie kluczowych średnich z kilku interwałów, tworzące silne PA wzrostowe, obecnie jednak w dziurze logarytmicznejrichard.cali pisze:
KTO POKAŻE DLACZEGO ODBIJAMY WGÓRE A POTEM SPADNIEMY W DÓŁ, CZEKAM NA MĄDRE WPISY...
aNTONI, bEMOWO, kERMIT?
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
spoko zaraz opisowke zrobie tutaj stare opiswokimiskof7 pisze:Nowy123 pisze:pisalem ze S na kiwi i AUD tylko ze KIWI sie cos ociagalTommy_Boss pisze:Audi jak dało czadu a mnie nie było
Edek dalej żenada !!!
A jak na to wpadłeś? (tylko bez nerw to nie ironia) jak byś mógł pokazać jakiś wykresik to będę zobowiązany
pod L zaraz pokaze jeszcze nie ma sygnalu wczoraj byl pokaze czekamy na podobny uklad pod L na 10 20 pipsa smialo
Ostatnio zmieniony 12 lip 2013, 13:20 przez Nowy123, łącznie zmieniany 1 raz.
[/quote]
spoko zaraz opisowke zrobie tutaj stare opiswoki[/quote]
aud jpy zaraz też sie zwali
http://www.forexfactory.com/attachment. ... 1373626135

spoko zaraz opisowke zrobie tutaj stare opiswoki[/quote]
aud jpy zaraz też sie zwali

http://www.forexfactory.com/attachment. ... 1373626135
Ostatnio zmieniony 12 lip 2013, 13:42 przez Mark, łącznie zmieniany 1 raz.
- Tommy_Boss
- Pasjonat
Nowy 123Twój wykres mnie powala ( pozytywnie ) 

BOŻE DAJ MI DUŻO CIERPLIWOŚCI BO JAK DASZ MI SIŁĘ TO, TO WSZYSTKO ROZ.........!!!!!!!!!
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
"DOBRY TRADER WIE KIEDY NIE MA RACJI, A NAJLEPSI WIEDZĄ KIEDY ZMIENIĆ ZDANIE" !!!!!!!!!
趋势线 فارچیون جرات مندانہ حق میں
a mnie po prostu powalaTommy_Boss pisze:Nowy 123Twój wykres mnie powala ( pozytywnie )

te jego wykresy to najlepszy fx school everBemowo1 pisze:a mnie po prostu powalaTommy_Boss pisze:Nowy 123Twój wykres mnie powala ( pozytywnie )

Jutro też jest dzień.
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski
Trend is Your Friend... a setup Twoja stara!
Witam wszystkich serdecznie. Prawda jest taka, że trzeba być nieźle ukierunkowanym debilem, żeby zarobić milion dolarów. - A. Ostrowski

czekamy na taki uklad teraz na korekte te go ruchu zapene nie dlugo sygnal jakis podadza czekamy