Edek dalej żenada !!!
pisalem ze S na kiwi i AUD tylko ze KIWI sie cos ociagalTommy_Boss pisze:Audi jak dało czadu a mnie nie było
Edek dalej żenada !!!
Wiem ale zapomniałem i zaczytałem się zamiast lookać ale co tam jak na razie Ujeki i Ejek mi to wynagradzająNowy123 pisze:pisalem ze S na kiwi i AUD tylko ze KIWI sie cos ociagalTommy_Boss pisze:Audi jak dało czadu a mnie nie było
Edek dalej żenada !!!
Tommy_Boss pisze:Wiem ale zapomniałem i zaczytałem się zamiast lookać ale co tam jak na razie Ujeki i Ejek mi to wynagradzająNowy123 pisze:pisalem ze S na kiwi i AUD tylko ze KIWI sie cos ociagalTommy_Boss pisze:Audi jak dało czadu a mnie nie było
Edek dalej żenada !!!
Jeszcze będą okazje![]()
![]()
Ile masz pieniędzy i gdzie je ulokowałeśTommy_Boss pisze: Edek dalej żenada !!!
za to Ty nawijasz jak najęty i napinasz się bo raz Ci się na 100 prób udało... i kto tu się zachowuje jak dzieckorichard.cali pisze:Kermit tak postował, tak udowadniał, że wie o co chodzi i wyszło z tego wielkie milczenie...niestety
W deweloperkęrichard.cali pisze:Ile masz pieniędzy i gdzie je ulokowałeśTommy_Boss pisze: Edek dalej żenada !!!
lepsza jest sma 144,5 oraz SMMA 342fowler pisze:spostrzeżenie - EUR/USD Monthly - odbicie w górę od MA140, ciekawe na ile okaże się skuteczne