DayTrading: Czwartek 11.07.2013
Re: DayTrading: Czwartek 11.07.2013
teraz czekać na korektę i pakować L, jeszcze jedna fala wzrostowa powinna być i potem koreka, lub zmiana trendu.
Ciekawe co zrobi Merkel?
Ciekawe co zrobi Merkel?
ja obecnie mam najlepsza formę w życiu, hedżuje grając pod prąd i wychodzę na plus, najmniejszego błędu jeszcze nie popełniłem na tym zjeździe, i przyznam trochę szczęścia mi dopisuje, nie zgarnia mi dżazga zlecenia jednym pipsem, tylko ładnie chytam grzbiety dołków górek i jakoś sobie jade
z tego co widzę to Jones trafia w dziesiątkę z poziomami
-- Dodano: czw 11-07-2013, 1:39 --

z tego co widzę to Jones trafia w dziesiątkę z poziomami
-- Dodano: czw 11-07-2013, 1:39 --
zobacz jak zachowuje się Fut Nikkei od momentu tego dużego ruchucwirusa pisze:Skośnookie porządek tu zrobia

460 pips w jeden dzień. Nie kojarzę takiej jazdy
i to pod górkę na edku, robi wrażenie
pr7emo pisze:i to pod górkę na edku, robi wrażenie
wszystko na nie plynnym rynku

teraz czas na long sqqz zebrali profity banksterka nie jedne margina zaliczyl i cel 130013 13050 sie nie zdziwi wogole

A może ostatnie kilku/kilkunastodniowe spadki były po prostu pierwszą falą w trendzie a to co teraz się dzieje to próba zbudowania drugiej fali??
ok trochę porządku zrobiłem, TP poustawiane (kombinacje alpejskie)pr7emo pisze:i to pod górkę na edku, robi wrażenie
idę spać, dobranoc
teraz czas na long sqqz zebrali profity banksterka nie jedne margina zaliczyl i cel 130013 13050 sie nie zdziwi wogole
depozytów musiało rąbnąć, - dużo automatów działało bez kontroli - takiego setupu automaty na edku nie uwzględniały, niech żyją martingale
Chyba fali margin calliGuzik3 pisze:A może ostatnie kilku/kilkunastodniowe spadki były po prostu pierwszą falą w trendzie a to co teraz się dzieje to próba zbudowania drugiej fali??
Była rakieta teraz potrzeba spadochronu.
Pozdrawiam
lecimy panowie - z ręką na pulsie proszę