nawet jak sprzedasz jutro to ci wypłaca. a po ile kupowałeś?pr7emo pisze:jak sprzedam akcje np za tydzień to wypłaca mi dywidende???antoniZ pisze:Cytat z eurobankier:pr7emo pisze:ja pitole dolar słabnie a KGHM leci na ryj ehhh
Dniem ustalenia prawa do dywidendy jest 12 lipca. Czyli tego dnia trzeba posiadać akcje KGHM, aby otrzymać 9,80 zł dywidendy na każdą akcję. Ponieważ na GPW obowiązuje zasada rozliczeń transakcji T+3, oznacza to, że papiery miedziowej spółki trzeba nabyć najpóźniej do końca sesji 9 lipca. Tak, aby w piątek były one zaksięgowane na rachunku maklerskim.
DayTrading: Wtorek 09.07.2013
Re: DayTrading: Wtorek 09.07.2013
146,00 , potem mi wzrosło, nawet przekroczyło fajnie 150,00 a potem w jeden dzień zjazd i już nie sprzedawałemmiskof7 pisze:nawet jak sprzedasz jutro to ci wypłaca. a po ile kupowałeś?
najpierw sprzedałem BRE, dzień potem wzrósł z 360,00 do ponad 390,00 a trzymałem od początku lutego, dobra
kupiłem miedziaka bo KGHM podawał fajne fundamenty i nie spodziewałem się że jest taka duża korelacja do PMI Chińskiego i spekulacji nt zapotrzebowania na surowce
pr7emo pisze:146,00 , potem mi wzrosło, nawet przekroczyło fajnie 150,00 a potem w jeden dzień zjazd i już nie sprzedawałemmiskof7 pisze:nawet jak sprzedasz jutro to ci wypłaca. a po ile kupowałeś?
to masz wielkie włochate cohones

Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.
Ostatnio zmieniony 09 lip 2013, 14:03 przez miskof7, łącznie zmieniany 1 raz.
Jak u3mają 1, 48475, to realizują mini ORGR ;-)Bemowo1 pisze:na kablu m1 może tworzyć się prawe ramie rgr
bankiers.pl
jak dojdzie do 130,00 w tym miesiącu to sprzedam, jakaś korekta wzrostowa się należy, wig20 to taki chłopiec do bicia
w ogóle nie ma klimatu że inwestują w cały indeks wig20 i wybierają najbardziej płynną spółkę
akcje w długiej perspektywie rosną, więc dziwne jest że pieniądze po prostu nie napływają do akcji spółki, tylko korelują tak bardzo z cenami surowca, nie rozumiem tej logiki
w ogóle nie ma klimatu że inwestują w cały indeks wig20 i wybierają najbardziej płynną spółkę
akcje w długiej perspektywie rosną, więc dziwne jest że pieniądze po prostu nie napływają do akcji spółki, tylko korelują tak bardzo z cenami surowca, nie rozumiem tej logiki

wskoczyly PESJIKI na kontrakty
KIWI KANGARO a to niespodzianka na M5
jeszcze walcza byki
-- Dodano: wt 09-07-2013, 14:32 --
c odo EDKa to misie w boju i tym sposobem U J odwrotka korelacja dziala i nici z cofki
ja kna razie jaki na EJKU

KIWI KANGARO a to niespodzianka na M5

-- Dodano: wt 09-07-2013, 14:32 --
c odo EDKa to misie w boju i tym sposobem U J odwrotka korelacja dziala i nici z cofki

Hej Żaba,
Edek wygląda nieciekawie, ewakuowałem się z longasków wczoraj.
Dla rozweselenia powiem że znowu zabrakło 0.1 pipsa do wywalenia mi ostatniego longa który miał SL na 1.28427.
Zarobiony byłem i nie zdążyłem sceena zdjąć
H4 żółta przy dnie a reszta jeszcze idzie w górę, M30-H1 w dół.
Razvan świeżynka https://www.tradingview.com/v/hJnvZE7t/
Wczoraj zulusi (edit:) SPRZEDAWALI cały dzień, dziś skończyła im się chyba kasa i będą kupować w przewadze.
Zostal wódz soników który ciągle widzi watahy byczych grubasów zbierających edzia jak Niesiołowski mirabelki...
Dla rozweselenia powiem że znowu zabrakło 0.1 pipsa do wywalenia mi ostatniego longa który miał SL na 1.28427.

Wczoraj zulusi (edit:) SPRZEDAWALI cały dzień, dziś skończyła im się chyba kasa i będą kupować w przewadze.
Zostal wódz soników który ciągle widzi watahy byczych grubasów zbierających edzia jak Niesiołowski mirabelki...
Just trade opposite of what you think, that's the whole secret.
KABEL - EDKE pod L sie szykuja byczki czkemy na sygnal 
ruszac

ruszac

- atlanticos
- Maniak
hej ja tez dzis na 2890 zamknalem piatkowe L i wszedlem w S zgodnie z tym co pisalem wczoraj, a co tak bardzo negował PseudoProfi Richard. On od wczoraj czeka na 1.30 a tu po piatkowym zjezdzie troszke sie nam poprzestawialo i nie mam zludzen co do wiekszych wzrostow...nie szybko... mamy wszystkie tasmy powyzej, linie trendu powyżej... jesli Ben tego jutro jednym cieciem nie wystrzeli w gore to trzeba sie bedzie bardziej dolnym poziomom przygladac...antoniZ pisze:Hej Żaba,

"Audaces fortuna iuvat" - Wergiliusz
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
Poprowadzę Twój rachunek. Szczegóły na priv
???????????
kombinacje alpejskie,
na krawędzi
kombinacje alpejskie,
na krawędzi
Nie masz wymaganych uprawnień, aby zobaczyć pliki załączone do tego posta.